Andel Europatipset Torsdag 18 Augusti » Analys & Tips » SpelTorsten

Andel Europatipset Torsdag 21 Juli » Analys & Tips » SpelTorsten

⚽️ ABSOLUTA⚽️
💰 856kr (10st) KÖP HÄR
Mitt största system som som testas när det är jackpot runda. och formen är bra. 3 Spikar, 5 helgarderingar & 5 Halvgarderingar

⚽️ KING KONG⚽️
💰 571kr (10st) KÖP HÄR
Nytt system där jag utgår från STRYKPODDEN men blandar med SKRÄLL. Skickas bara in vid minst 7st sålda. TRE Spikar, FYRA Helgarderingar, SEX Halvgarderingar.

⚽️ EXKLUSIVA DELUXE ⚽️
💰 713kr (8st) KÖP HÄR
13 rätt träffades första gången vi körde detta på Europatipset i söndags. Ett av mina största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

⚽️ EXKLUSIVA⚽️
💰 637kr (6st) KÖP HÄR
Mitt EXKLUSIVA Europatips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. Nu när det gått så bra på Europatipset och vi har flera gånger varit på 12 rätt och nära storvinst på storvinst så behöver vi krydda till det lite extra känner jag.

⚽️ STRYKPODDEN⚽️
💰 214kr (20st) KÖP HÄR
Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

⚽️ MINI EXKLUSIVA⚽️
💰 280kr (4st) KÖP HÄR
Här kör vi ett mindre system av EXKLUSIVA med TRE spikar och 10 halvor. Här kör jag bara 4st andelar och baserar detta på mitt EXSKLUSIVA/VAR men skiljer sig lite på spikar. Perfekt system för de som inte vill dela med så många.

⚽️ VAR DELUXE ⚽️
💰 286kr (10st) KÖP HÄR
En ny VAR variant med fyra spikar, fyra helgarderingar och fem halvgarderingar. VAR är ett av mina bäst säljande och mest framgångsrika system med 2st 13 så långt i år och var på tiden med en uppdaterad variant.

⚽️ VAR ⚽️
💰 169kr (10st) KÖP HÄR
Mitt klassiska och som vi redan prickat 13 med på i år. Tre spikar, nio halv och en helgardering. Mycket fint system och även detta utgår jag från på min analys och video

⚽️ SKRÄLL DELUXE ⚽️
💰 254kr (10st) KÖP HÄR
Skrällsystemen är så populära och framgångsrika så jag öppnar ett nytt som baseras på det vanliga skräll men lägger till två helgarderingar. 3 spikar, 8st halv och 2st helgarderingar alltså.

⚽️ SKRÄLL⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR
Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några “gubbar” med favoriter.

⚽️ MEGA SKRÄLL ⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR
Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.