Andel Europatipset Torsdag 21 Juli » Analys & Tips » SpelTorsten

Andel Europatipset Torsdag 21 Juli » Analys & Tips » SpelTorsten

⚽️ EXKLUSIVA ⚽️
💰 634kr (6st) KÖP HÄR

“Mitt EXKLUSIVA Europatips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. Nu när det gått så bra på Europatipset och vi har flera gånger varit på 12 rätt och nära storvinst på storvinst så behöver vi krydda till det lite extra känner jag.”

⚽️ STRYKPODDEN⚽️
💰 317kr (8st) KÖP HÄR

“Här har vi officiella mallen för mitt STRYKPODDEN.se system. Detta system passar den som vill vinna mycket och inte dela med så många andra då det bara är 6 andelar ute. En blandning mellan VAR & SKRÄLL. Här blandar jag mina bästa skrällar med mina bästa spikar.”

⚽️ VAR ⚽️
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

“Mitt klassiska och som vi redan prickat 13 två gånger i år. Tre spikar, nio halv och en helgardering. Mycket fint system och även detta utgår jag från på min analys och video.”

⚽️ SKRÄLL DELUXE ⚽️
💰 254kr (10st) KÖP HÄR

“Skrällsystemen är så populära och framgångsrika så jag öppnar ett nytt som baseras på det vanliga skräll men lägger till två helgarderingar. 3 spikar, 8st halv och 2st helgarderingar alltså.”

⚽️ MEGA SKRÄLL ⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

“Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.”