Borna Coric vs. Tallon Griekspoor 20/7 “Vi satsar våra…

Borna Coric vs. Tallon Griekspoor 20/7 "Vi satsar våra…

SpelTorsten

Tallon Griekspoor är en mycket lovande nederländare som verkligen gjorde ett namn för sig förra året när han slog rekord och vann åtta stycken Challenger turneringar och hade vid ett tillfälle 28 raka segrar innan han lämnade walk over mot Nadal i Melbourne i januari.

Här förstår jag inte oddset eller höjningen på Griekspoor. Han startade runt 1.60 men nu när jag såg han ligga på runt 1.90 så var det bara att slå till. Han är i bra form. Spelade riktigt bra under tisdagen då han slog ut danska supertalangen Holger Rune (som gick så långt som till kvartsfinal i Franska Öppna). Förstår inte alls oddshöjningen här med tanke på formen och hur senaste åren har sett ut.

Borna Coric är utan tvekan den större talangen av dessa två och är en riktigt bra spelare på grus. Han har varit så högt rankad som 12 i världen (2018) när han bara var 21 år. Han har hunnit med att vunnit två ATP titlar innan skador satte stopp på karriären. Han vann visserligen en Challenger när han slog svensken Elias Ymer i Juni men annars har han bara spelat 29 matcher under 2021 & 2022. Det har varit väldigt upp o ner och hade denna match spelats innan axelskadan så är det inget snack om att han skulle vara stor favorit. Men under de två åren han varit skadad och knappts spelat tennis har den 25-åriga nederländaren tagit stora steg i karriären. Om vi ser bort från walk over matchen mot Nadal så kan man säga att Griekspoor vann lika många matcher (som han spelade) i rad som Coric spelat under senaste två säsongerna.

Jag tycker helt klart värdet ligger på Griekspoor här och med tanke på hur det såg ut mot Rune i första rundan där han spelade fenomenal tennis så är det bara att köra på. Visserligen vann Coric mot Serben Djere Laso efter en makalös vändning men hur jag än vänder och vrider på detta så när de möts imorgon under ATP Hamburg så ska Griekspoor vinna helt enkelt. Han är i bättre fysisk form och har spelat mer tennis senaste åren så jag är beredd att gå in med 8/10U här.

SPELET

Tallon Griekspoor vinner

8/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Tallon Griekspoor vinner på Pinnacle