Dagens Trippel 1/9 1/9 “Italienskt & engelskt på kupongen”

Dagens Trippel 1/9 1/9 "Italienskt & engelskt på kupongen"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-09-01 08:16

Den sista matchen från omgång 5 av Premier League går av stapeln den här torsdagen – jumbon Leicester får besök av Man United. Det rullar även en del goa matcher i Serie A under kvällen. Undertecknad väljer sidor på stöveln medan målen jobbas på öarna!

Speltipset finns att rygga här

Atalanta – Torino: Torino +0,5 @ 2,23

Atalanta hade ett mellanår i fjol och under sommaren har klubben tappat ett par bärande pjäser. Gasperinis mannar har dock inlett den här säsongen lovande med sju poäng efter tre omgångar, trots att de bland annat ställts mot de regerande mästarna Milan. Med det sagt har insatserna mot Milan (1-1) och Hellas Verona (1-0) lämnat en del att önska.

För lågt odds på Atalanta

Trots att Atalanta poängmässigt öppnat starkt tycker jag inte det låga oddsen på favoriten känns motiverat. Torino står också på sju poäng efter tre omgångar. Visserligen har “Il Toro mött två nykomlingar men spelet har och andra sidan sett riktigt bra ut. I det mållösa mötet hemma mot Lazio var Turin-klubben väl så bra som huvudstadslaget.

Speltips

Kort och gott. Oddset känns för lågt på favoriten. Atalanta ser inte lika starka ut som för ett par år sedan, Torino har i sin tur inlett övertygande. Torino +0,5 till smarriga 2,23 blir mitt första bidrag.

Spel: Torino +0,5 @ 2,23Tävling: Serie APlats: Gewiss StadiumTid: 20:45

Bologna – Salernitana: 1 @ 1,87

Bologna har haft stolpe ut i de inledande omgångar och bara skrapat ihop en poäng. Det ska sägas att motståndet varit kvalificerat – Milan, Lazio och Hellas Verona. I premiären borta mot Lazio hade Bologna ledningen med 1-0 och till synes full kontroll på matchen, tills Soumaoros drog rött kort.

Trots tappet av Svanberg har Bologna fortsatt en skaplig trupp. De rödblå bör således kunna hålla sig borta från nedflyttningsstrecket, precis som i fjol. Samma kraft finns det inte hos Salernitana som var extremt nära att trilla ur Serie A förra säsongen. Gästerna från Salerno har fortsatt en av seriens lägst värderade trupper. Dock ska det sägas att inledningen varit okej – tre skapliga insatser och fyra inspelade poäng.

Speltips

Några större växlar tror jag inte att man ska dra efter tre omgångar. Rent truppmässigt håller lagen liknande nivå som i fjol och i motsvarande möte förra säsongen stängde Bologna runt 1,50 – en match som de rödblå vann med 3-0. Nu när vi får närmare 1,90 på hemmasegern tvekar jag inte på att slå till!

Spel: 1 @ 1,87Tävling: Serie APlats: Stadio Renato Dall’AraTid: 20:45

Leicester – Manchester United: Över 2,5 mål @ 1,70

Det har varit öppna spjäll i Leicester som fått en hemsk start på säsongen. Med en pinne efter fyra omgångar är The Foxes tabelljumbo. I helgen blev det torsk borta mot Chelsea med 1-2, trots att Chelsea åkte på ett rött kort tidigt i matchen. Leicester har släppt till extremt mycket chanser samtidigt som målvakten Ward sett långt ifrån lika stabil ut som Schmeichel som lämnat för Nice.

Man United kommer till spel i bättre slag. Efter den katastrofala inledningen har det blivit två raka vinster. Både Maguire och Ronaldo har förpassats till bänken vilket bevisligen fungerat. Nu har även coach Ten Hag fått in Casemiro och Anthony. Helgens insats mot Southampton (1-0) var okej, inte mer, däremot såg United bitvis riktigt bra ut i 2-1-segern mot Liverpool.

Speltips

Leicesters fyra matcher har gått över 2,5 mål. Jag ser ingen anledning till varför den sviten skulle stanna här. Rodgers har en stark offensiv men bakåt svajar det rejält, något ett “pånyttfött” United ska kunna utnyttja. 1,70 på att det blir minst tre pytsar i matchen är taget.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,70Tävling: Premier LeaguePlats: King Power StadiumTid: 21:00

Trippeln

Atalanta – Torino: Torino +0,5 @ 2,23Bologna – Salernitana: 1 @ 1,87Leicester – Manchester United: Över 2,5 mål @ 1,70

Totalt odds: 7,09

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel