Dagens Trippel 11/8 11/8 “Europeiskt kvalspel på menyn”

Speltips: Sundsvall - Malmö FF 1/7 "Malmö hämtar in målskillnad"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-08-11 09:55

Gårdagens trippel missade med minst möjliga marginal. Gefle och Piteå gjorde jobbet men ett mål fattades i UEFA Super Cup. Nya tag ikväll då både kvalet till Europa League och Conference League står på menyn. Lech Poznan, Partizan Belgrad och Dudelange hålls i handen till drygt sju gånger pengarna!

Speltipset finns att rygga här

Dudelange – Malmö FF: Dudelange +1 (trevägs) @ 2,39

Malmö FF vann hemmamötet med 3-0 på Eleda. Dudelange drog på sig en tidig utvisning och MFF hade till en början svårt och få in bollen, men i slutet av matchen lossnade det för di blåe. Trots att MFF är inne i en tung period för tillfället så ska det här dubbelmötet vara avgjort. Tre bollar ska inte skåningarna kunna tappa.

Dudelange är en klubb från Luxemburg som tidigare gjort det helt okej i dessa sammanhang. Både 2018/19 och 2019/20 lyckades Dudelange kvalificera sig för Europa League-gruppspelet. Insatsen som sådan mot Malmö var fullt godkänd från Mario Fricks mannar, framförallt med tanke på att Carlos Fangueiros mannar spelade 60 minuter av matchen med en man mindre.

Speltips

Om Dudelange håller sig ifrån utvisningsbåset bör de kunna stå upp skapligt i returen. Det här dubbelmötet ska som sagt redan vara avgjort. MFF är inne i jobbig period och behöver prioritera de allsvenska matcherna alltmer. Sammantaget känns oddset på MFF för lågt. Dudelange +1 (trevägs) liras till smarriga 2,39. Spelet är detsamma som +0,5 / 1X.

Spel: Dudelange +1 (trevägs) @ 2,39Tävling: Europa LeaguePlats: Stade de LuxembourgTid: 20:00

Lech Poznan – Vikingur Reykjavik: Lech -1,5 @ 1,93

Malmös kombattanter från Champions League-kvalet överraskade stort då de vann hemmamötet mot Lech Poznan med 1-0. De isländska vikingarna gjorde en fin insats och behövde inte be om ursäkt för segern. Men känslan är att Viking hade behövt en större ledning.

De regerande polska mästarna var inte alls påkopplade i bortamötet men hemma på Stadion Miejski lär det bli en bättre insats. Lech Poznan är som många andra polska gäng oerhört starka hemma. I fjol hade Lech resultatraden 13-3-1 i den polska ligan på hemmaplan. Truppen ser fortsatt slagkraftig ut där bland annat tre svenskar tar plats, Dagerstål, Ishak och Jesper Karlström.

Speltips

Det ska givetvis vara viss nivåskillnad mellan de polska mästarna och ett i grunden halvdant isländskt lag. Kommer Lech upp i normal nivå så ska de kunna vända på detta. Lech Poznan -1,5 till drygt 1,90 liras.

Spel: Lech -1,5 @ 1,93Tävling: Europa Conference LeaguePlats: Stadion MiejskiTid: 20:30

Partizan – AEK Larnaca: 1 @ 1,55

AEK Larnaca fick med sig 2-1 från hemmamötet, något cyprioterna får vara väldigt nöjda över. Partizan gjorde ett tidigt ledningsmål och skapade flest chanser i matchen men AEK var effektiva och kunde således vända på steken.

En annan typ av matchbild lär det bli i Belgrad. Här ska Partizan kunna ta tag i spelet mer. Precis som rivalen Crvena Zvezda är serberna extremt jobbiga att möta i huvudstaden. På hemmaplan besegrade de Slavia Prag i Europa Conference League så sent som förra säsongen.

Speltips

Partizan var oddsmässiga favoriter borta på Cypern och skapade också flest målchanser på turistön. Därmed är det inget mysterium att serberna ställs ut som klara favoriter hemma i Belgrad där de är erkänt starka. Ettan känns trolig och känns som ett okej inslag på trippeln till 1,55.

Spel: 1 @ 1,55Tävling: Europa LeaguePlats: Stadion PartizanaTid: 21:00

Trippeln

Dudelange – Malmö FF: Dudelange +1 (trevägs) @ 2,39Lech Poznan – Vikingur Reykjavik: Lech -1,5 @ 1,93Partizan – AEK Larnaca: 1 @ 1,55

Totalt odds: 7,14

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel