Dagens Trippel 13/8 13/8 “Premier League-trippel”

Speltips: Bournemouth - Aston Villa 6/8 "Sargat Bournemouth"

Helgen bjuder på magisk fotboll från Europas alla hörn! På lördag är det fullt fokus på den engelska fotbollen och Stryktipset. Undertecknad har gått igenom samtliga Premier League-matcher och här nedan bjuder jag på mina spelidéer. Trevlig helg!

Speltipset finns att rygga här

Aston Villa – Everton: 1 @ 1,81

Spännande möte från Villa Park där Gerrard och Lampard går i klinch. Det var ingen vidare premiär från Gerrards Villa, 0-2 i brakan mot den nederlagstippade nykomlingen Bournemouth. Insatsen som sådan var riktigt dålig kort och gott, dock ska det sägas att Villa ändå hade högre expected goals.

Insatsen mot Bournemouth till trots, här tror jag ändå Villa ska ses med bra chans. Gerrard har en både spetsig och välbalanserad trupp och jag blir inte förvånad ifall Birmingham-klubben kommer att finnas med på den övre halvan när säsongen summeras.

Everton ser helt klart sämre ut. Richarlison har lämnat vilket gör att offensiven ser tunn ut, framförallt då Calvert-Lewin fortfarande är skadad. The Toffees gjorde en okej insats premiären mot Chelsea (0-1), men inte mycket mer. Framåt ser det trubbigt ut och jag är tämligen övertygad om att Lampards gäng går mot en ny tuff säsong.

Speltips

Jag håller Villa högre och hemma i Birmingham ska de tveklöst ses med fin chans mot ett uddlöst Everton. I fjol var gästerna seriens näst sämsta bortalag med raden 2-4-13 på resande fot. Drygt 1,80 på hemmasegern klipper jag.

Spel: 1 @ 1,81

Tävling: Premier League

Plats: Villa Park

Tid: 16:00

Southampton – Leeds: Över 2,5 @ 1,74

Alla förutsättningar finns för en målrik batalj nere på sydkusten, som det så ofta gör då dessa två manskap är i farten. Tittar vi till förra säsongen så snittade Southampton 2,9 mål per match medan Leeds hamnade på 3,2. Endast Manchester City hade ett högre målsnitt än Leeds förra säsongen.

Ralph Hasenhüttl förespråkar en offensiv fotboll som ofta är trevlig att titta på, men det blir stundtals naivt. I premiären blev det förlust mot Tottenham med 1-4 där The Saints släppte till enormt med chanser. Även Leeds-tränaren Jesse Marsch är en offensivt lagt tränare. Trots en hel del skador och tunga spelartapp fick ändå Leeds med sig tre poäng från den första omgången – 2-1 mot Wolves.

Speltips

Jag ser framför mig en fartfylld och underhållande match mellan två lag som aldrig håller i handbromsen. Över 1,70 på att det blir minst tre strutar i matchen är taget.

Spel: Över 2,5 @ 1,74

Tävling: Premier League

Plats: St Mary’s Stadium

Tid: 16:00

Brentford – Manchester United: Brentford +0,5 @ 1,86

Redan i omgång två är pressen på Man United enorm. Supportrarna har krävt ägarnas avgång och det råder totalt kaos kring hela klubben. Premiären som sådan var ett rejält magplask för Ten Hags nya manskap. 1-2 slutade hemmapremiären mot Brighton och det hade faktiskt kunnat bli större siffror än så. Som brukligt var firma McTominay, Fred & Maguire helt odugliga.

Så hur ska man kunna värdera det här Man United? Ingen vet, det får nog tiden utvisa. Brentford vet vi dock vart vi har någonstans. Det danskbetonade laget från västra London är en betydligt mer välmående klubb som presterade på en stabil säsong i fjol. The Bees stod också för en urstark upphämtning borta mot Leicester i den första omgången – poängen var fullt välförtjänt.

Speltips

Det är som sagt svårt att göra någon korrekt värdering kring dagens Man United. Med det sagt känns det högst tveksamt att Ten Hags mannar målas upp som klara favoriter i huvudstaden, framförallt med tanke på hur premiären såg ut. Brentford +0,5 till 1,86 känns som en no-brainer.

Spel: Brentford +0,5 @ 1,86

Tävling: Premier League

Plats: Brentford Community Stadium

Tid: 18:30

Trippeln

Aston Villa – Everton: 1 @ 1,81

Southampton – Leeds: Över 2,5 @ 1,74

Brentford – Manchester United: Brentford +0,5 @ 1,86

Totalt odds: 5,85

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel