Dagens Trippel 14/9 14/9 “Champions League för hela…

Det är som uppdukat för fest denna lill-lördag. Inte mindre än nio(!) Champions League-matcher spelas under onsdagskvällen. Undertecknad har grottat ner sig i tre sena matcher med avspark 21:00. Två italienska lag hålls i handen medan ett målspel gillas på Santiago Bernabéu.

Speltipset finns att rygga här

Juventus – Benfica: 1 @ 2,27

Föga förvånande räckte inte Juventus till mot PSG i den första omgången. Juve hamnade i ett tidigt 0-2-underläge, dock spelade italienarna upp sig i den andra halvleken där också McKennie reducerade. Sett över 90 minuter var det en förhållandevis jämn match i Paris.

Serie A-spelet har Juve inlett väldigt blekt och Allegri har fortfarande en del skador att handskas med. Chiesa och Pogba saknas alltjämt medan frågetecken sätts kring Szczesny, Locatelli och Di Maria.

Ljusare ser det ut hos Benfica som vunnit samtliga matcher den här säsongen. Vinsten hemma mot Maccabi Haifa förra veckan var väldigt väntad. Portugiserna gjorde ett fint fönster i somras och har definitivt alla medel för att ta sig vidare från den här gruppen.

Speltips

Trots dessa förutsättningar anser jag helt enkelt att oddset på Juventus är för högt. Det har blivit en för stor reaktion på oddsmarknaden i mitt tycke. Juve är normalt sett en maktfaktor hemma i Turin och är rent truppmässigt minst lika starka som Benfica, trots en del tunga avbräck. Närmare 2,30 på hemmasegern kan jag inte blunda för.

Spel: 1 @ 2,27

Tävling: Champions League

Plats: Allianz Stadium

Tid: 21:00

Rangers – Napoli: 2 @ 1,88

Trots alla försäljningar har Napoli sett otroligt fina ut så här långt, inte minst nyförvärvet Khvicha Kvaratskhelia som blivit “Kvaradona” med hela det napolitanska folket. De ljusblå är obesegrade i Serie A och förra veckan slaktades Liverpool hemma i Neapel med 4-1. Faktum är att det mycket väl hade kunnat bli större siffror mot britterna.

Rangers kommer till spel i klart sämre slag. Dock ska det sägas att skottarna hade spelledigt den gångna helgen. 0-4 mot Celtic i Old Firm följdes upp med 0-4 mot Ajax i förra veckan. Europa League-finalisterna var totalt utspelade i Amsterdam där de inte skapade en enda farlig målchans vilket 0,13 i xG vittnar om. Till råga återfinns Helander, Hagi och Lawrence alltjämt på skadelistan. Roofe är även ett frågetecken.

Speltips

Att åka till Glasgow är aldrig enkelt, men Rangers två senaste insatser har varit riktigt usla. Napoli har i sin tur överträffat precis alla förväntningar och knappt stått för en dålig insats i Serie A. Sammantaget känns 1,88 på bortasegern för högt på Ibrox.

Spel: 2 @ 1,88

Tävling: Champions League

Plats: Ibrox Stadium

Tid: 21:00

Real Madrid – Leipzig: Under 3,5 mål @ 1,70

Mycket talar för att det blir en sevärd och händelserik kamp på Bernabéu. Med det sagt känns mål-linan för hög.

Real Madrid kommer till spel i gott slag. De regerande mästarna har vunnit samtliga matcher den här säsongen, prestationerna har dessutom varit riktigt bra. 3-0 slutade bortamötet mot Celtic förra veckan. Däremot kommer Real att få klara sig utan anfallsstjärnan Benzema som gick sönder i Glasgow. Tydligt offensivt avbräck helt klart.

Red Bull Leipzig torskade väldigt oväntat hemmamötet mot Shakhtar Donetsk med hela 1-4, något som ledde till att Domenico Tedesco fick sparken. Insatsen mot Shakhtar var riktigt uselt men det ska sägas att resultatet inte alls speglade matchbilden – Shakhtar gjorde kort och gott mål på alla deras chanser. Truppmässigt ser tyskarna ändå slagkraftiga ut och i helgen fick Emil Forsberg och company upprättelse då Dortmund krossades med 3-0.

Speltips

Båda lagen är starka framåt, båda lagen har även varit inblandade i flera målrika tillställningar under säsongsinledningen. En 3,25-lina känns dock lite väl hög, framförallt då Real saknar esset Benzema som gjorde i princip alla målen i Champions League förra säsongen. Jag gillar undersidan och lirar under 3,5 mål till 1,70.

Spel: Under 3,5 mål @ 1,70

Tävling: Champions League

Plats: Santiago Bernabéu

Tid: 21:00

Trippeln

Juventus – Benfica: 1 @ 2,27

Rangers – Napoli: 2 @ 1,88

Real Madrid – Leipzig: Under 3,5 mål @ 1,70

Totalt odds: 7,25

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel