Dagens Trippel 17/8 17/8 “Fördel Djurgården”

Speltips: Rijeka - Djurgårdens IF 21/7 "DIF reser till Kroatien"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-08-17 08:15

Igår fattades det blott ett mål på trippeln, återigen. Dessvärre lyckades inte Preston utnyttja det stora spelövertaget mot Rotherham. Nya tag ikväll då det vankas nya Championship-kamper. Undertecknad dyker även ner i Djurgårdens kvalmatch mot APOEL. Mot full pott!

Speltipset finns att rygga här

Djurgården – APOEL: 1 @ 1,74

Djurgården kliver in som rättmätiga favoriter i den sista kvalomgången. Blåränderna radar som bekant upp vinster och mår som klubb väldigt bra för dagen. I helgen lyckades DIF montera ner Kalmar på halvfart hemma på Tele2, trots en roterad elva. Edvardsen inledde exempelvis från bänken.

I Conference League-kvalet har även DIF uppträtt väldigt stabilt. Det har blivit vinster både hemma och borta mot kroatiska Rijeka samt rumänska Sepsi.

Cypriotiska APOEL är ett typ av motstånd som Djurgården ska kunna besegra över 180 minuter. Öborna är obesegrade i kvalet trots att målskyttet varit ett problem, men det ska sägas att motståndet varit tacksamt. Lagets stora stjärna Giorgi Kvilitaia dras med en skada och missar också den här matchen. Eventuellt också anfallskollegan Anton Maglica.

Speltips

Med vind i de blårandiga seglen tror jag DIF har allt som krävs för att bemästra APOEL som har sin största stjärna i rehabrummet. Självfallet ska underlaget (konstgräs) vara en stor fördel då ett lag från Sydeuropa gästar Tele2. Drygt 1,70 på hemmasegern spelas.

Spel: 1 @ 1,74Tävling: Europa Conference LeaguePlats: ArenaTid: 18:45

West Bromwich – Cardiff: West Brom -0,5 @ 1,66

Trots noll vinster efter tre omgångar ska West Brom ses med toppchans den här aftonen. Det ska trots allt bara vara en tidsfråga innan Steve Bruce får igång maskineriet. WBA har en av seriens starkaste trupper, dessutom har prestationerna varit betydligt bättre än vad resultaten visat. I hemmapremiären (omgång 2) mot Watford var det stundtals total slakt från Bruces mannar.

Spelare för spelare skiljer det en hel del mellan dessa två kombattanter. Faktum är att WBA:s trupp värderas mer än dubbelt så högt som Cardiffs enligt transfermarkt. Walesarna gjorde en bättre insats i helgen mot Birmingham men i de tidigare matcherna mot Reading och Norwich har Cardiff haft extremt svårt att skapa målchanser.

Speltips

En tabell säger såklart ingenting efter blott tre omgångar. Jag är övertygad om att West Brom är ett betydligt starkare fotbollslag. I fjol stod WBA runt 1,50 på hemmaplan mot Cardiff, och jag tror att det hade varit ett liknande odds på hemmasegern nu ifall WBA haft någorlunda utdelning. 1,66 på West Brom -0,5 (rak seger) är ett givet inslag på trippeln.

Spel: West Brom -0,5 @ 1,66Tävling: ChampionshipPlats: The HawthornsTid: 21:00

Reading- Blackburn: 2 @ 2,32

Till skillnad från West Brom har Jon Dahl Tomasson och hans Blackburn Rovers haft otroligt bra utdelning. Trots relativt mediokra insatser står Tomassons mannar på full pott efter tre omgångar. I helgen blev det en 2-1-seger mot just West Brom där Rovers var mer effektiva.

Även fast insatserna har lämnat en del i övrigt att önska är jag inne på att Rovers löser fjärde raka på Madejski. Reading var nära att trilla ur serien i fjol och hemmalaget ser fortfarande ut som ett av ligans svagaste kort. Att stjärnan Lucas Joao (skadad) har saknats har såklart inte varit optimalt. Reading inledde okej men i helgen blev det torsk med hela 0-4 mot den bottentippade nykomlingen Rotherham vilket säger en hel del.

Speltips

Reading ser ut att gå mot en ny tuff säsong. Helgens insats mot Rotherham var helt bedrövlig. Lättare kommer det såklart inte att bli mot fullpoängaren Blackburn som gjort mål på allt så här långt. 2,32 på raka tvåan känns som ett smarrigt odds.

Spel: 2 @ 2,32Tävling: ChampionshipPlats: Madejski StadiumTid: 21:00

Trippeln

Djurgården – APOEL: 1 @ 1,74West Bromwich – Cardiff: West Brom -0,5 @ 1,66Reading- Blackburn: 2 @ 2,32

Totalt odds: 6,70

Speltipset finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel