Dagens Trippel 2/9 2/9 “Fredagstrippel”

Dagens Trippel 2/9 2/9 "Fredagstrippel"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-09-02 06:27

Både Bundesliga och La Liga smyger igång under fredagskvällen. Dortmund och Hoffenheim går i klinch i Ruhrområdet medan Williot Swedbergs Celta får besök av jumbon Cádiz i Vigo. Ett toppmöte från Championship finns även med på dagens trippel. Mot full pott!

Speltipset finns att rygga här

Dortmund – Hoffenheim: Över 3,5 mål @ 1,94

Dortmund har varit ett av hela Europas främsta “vev-lag” under flera års tid. Faktum är att BVB var det målrikaste laget i topp 5-ligorna förra säsongen med 4,0 mål per match i snitt i Bundesliga. Dortmund har som bekant tappat Håland men den offensiva uppsättningen ser fortsatt starkt ut med Reus, Brandt och nyförvärvet Modeste i spetsen. Haller och Malen är skadade. Två av Dortmund fyra inledande kamper har gått över 3,5 mål.

Hoffenheim har också varit ett målrikt gäng sedan Ralf Rangnick tog upp den lilla klubben från Sinsheim i Bundesliga. Med Dabbur, danskarna Skov & Bruun Larsen och framförallt Kramaric finns det en slagkraftig offensiv. Även två av Hoffenheims fyra fajter har gått över 3,5 mål.

Speltips

Mycket talar för sevärd och en målrik batalj mellan två riktiga “vev-g��ng”. Förra säsongens två möten vann Dortmund med 3-2. När Svenska Spel betalar över 1,90 på att det blir minst fyra baljor i matchen tvekar jag inte på att slå till!

Spel: Över 3,5 mål @ 1,94Tävling: BundesligaPlats: Signal Iduna ParkTid: 20:30

Celta Vigo – Cádiz: 1 @ 1,70

Celta Vigo har skrapat ihop fyra poäng efter tre omgångar. Närmast kommer galicierna från en 1-0-seger mot Girona där pålitliga Aspas gjorde mål för tredje matchen i följd. Williot Swedberg har ännu inte fått någon speltid men här är det inte alls omöjligt att svensken kan få hoppa in. Cádiz hemma i Vigo är ett lag Celta bara ska besegra.

Cádiz har en begränsad trupp och är tveklöst ett av seriens svagaste kort, om inte det allra svagaste till och med. Andalusierna var nära att trilla ur La Liga i fjol och allt talar för att de gulklädda går en tuff säsong till mötes. Efter tre omgångar står Cádiz på noll poäng samt noll gjorda mål. I hemmamötet senast mot Athletic Bilbao förlorade Cádiz expected goals med hela 0,26 – 3,27.

Speltips

Det råder klasskillnad mellan lagen. Celta har en trupp för åtminstone mittenskiktet medan Cádiz är nederlagstippade. Således finner jag 1,70 högt på Celta hemma i Vigo.

Spel: 1 @ 1,70Tävling: La LigaPlats: Estadio de BalaídosTid: 21:00

West Bromwich – Burnley: Över 2,5 mål @ 2,12

West Bromwich har haft sanslöst dålig utdelning i Championship. Trots att laget har högst expected points av samtliga lag står WBA på resultatraden 1-5-1 efter sju omgångar. The Baggies har skapat gott om målchanser i så gott som samtliga matcher och i 5-2-segern hemma mot Hull visade WBA vilken kapacitet de besitter.

Burnley har inte direkt varit något målrikt lag under åren i Premier League, men årets upplaga ser faktiskt helt annorlunda ut. Den nya tränaren Vincent Kompany har förvandlat Burnley från att vara ett klassiskt “brunklag” till att bli ett betydligt mer bolltrillande gäng. På de tre senaste matcherna har The Clarets noterats för tio pytsar, till stor del tack vare den formstarka duon Rodriguez & Brownhill.

Speltips

Att överspelet är tydlig underdog på oddset ställer jag mig tveksam till. Både Burnley och WBA har spelmässigt sätt sett fina ut, framförallt framåt. 2,12 på över 2,5 mål är taget.

Spel: Över 2,5 mål @ 2,12Tävling: ChampionshipPlats: The HawthornsTid: 21:00

Trippeln

Dortmund – Hoffenheim: Över 3,5 mål @ 1,94Celta Vigo – Cádiz: 1 @ 1,70West Bromwich – Burnley: Över 2,5 mål @ 2,12

Totalt odds: 6,99

Speltipset finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel