Dagens Trippel 20/6 20/6 “Hockey och fotboll tripplas”

Dagens Trippel 20/6 20/6 "Hockey och fotboll tripplas"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-06-20 11:11

Det är ett tämligen skralt utbud av spel under måndagen. Natten mot tisdag är det däremot Stanley Cup-final i Tampa att se fram emot och för Bolts är det pressat värre efter dubbla inledande förluster. I Stockholm ska det spelas Division 1-fotboll och på Island ska serieledarna i ö-nationens finrum upp i ringen. Allt som allt kokar vi ner en trippel till nära sju gånger smeten. Varsågoda!

⏰ Spelstopp: 18:59

Hammarby TFF – Täby FK: Under 2,5 mål @ 2,31

Hammarbys farmarlag HTFF har fått fint vind i seglen på senare tid. De grönvita har tio inspelade poäng på fyra nyss utförda matcher där framförallt defensiven stuckit ut på ett väldigt fint sätt. Talangföreningen visar tre raka 1-0-skalper mot Sthlm Internazionale, Karlstad och Team TG. Starka papper.

Täby flyger inte riktigt lika fint. De blåsvarta besökarna har åtta raka utan seger inför den korta resan till Hammarby IP och dessutom är gästerna utan mål framåt vid inte mindre än sex av de sju nyss spelade matcherna. Svagt värre. Truppen överlag är ändå okej men visst har tappet av bland annat Christopher Redenstrand satt sina spår.

Siffrorna flyger sällan iväg

Täby är ändå, trots avsaknaden av segrar, ganska väl sammansatta och det är sällan siffrorna flyger iväg. Värdklubben snittar strax över ett mål per match framåt och det här är knappast en dust som kommer spraka målmässigt. 1-0, 2-0 är fullt rimliga resultat och kan vi då få spela under 2,5 mål till ungefär 2,30 i odds är det bara tacka och ta emot.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,31Tävling: Division 1 – NorraPlats: Hammarby IPTid: 19:00TV: –

Breidablik – Akureyri : Hemmaseger @ 1,56

Från svensk till isländsk boll. Breidablik leder Úrvalsdeild tämligen överlägset och har den genomgående bästa truppen sett till alla klubblag på vulkanön. Isak Thorvaldsson har varit otroligt bra hos hemmalaget men är inför denna kamp ett litet frågetecken. Det ska ändå inte påverka utfallet alltför mycket. Bygget är robust och inte mindre än nio spelare har fått nätat under seriens nio första fajter.

Akureyri har inför mötet på Kópavogsvöllur tre raka i ligan utan vinst. Inbördes var det dessutom tio matcher sedan som besökarna lyckades vinna. Mot Vikingur från huvudstaden i förra bortamatchen hade Akureyri svårt att skapa större målchanser förutom Thorissons mål.

Det luktar etta

Det luktar väldigt mycket etta om den här kampen och sedan premiären i högstaligan i fjol (andra maj 2021) mot KR Reykjavik så har faktiskt inte värdarna förlorat en enda ligamatch på sin egen matta. Bra etta.

Spel: Hemmaseger @ 1,56Tävling: ÚrvalsdeildPlats: KópavogsvöllurTid: 21:15TV: –

Tampa Bay – Colorado: Tampa Bay Moneyline @ 1,90

Tampa Bay har två raka nederlag med sig hem till “the Sunshine State” och därmed är mästarna från 2019/20 och 2020/21 riktigt illa ute. 0-7-smällen häromsistens var ett uppvaknande deluxe för Bolts som mer eller mindre måste ta denna dust i Amalie Arena. 0-3 i matcher och serien får anses som över.

Sett till spelet i de två första bataljerna i Denver så har inte Tampa varit underlägsna. Visst, en torsk med sju puckar är svårt att snacka bort men Avs överpresterade något och fick in ett par strutar som i vanliga fall ett ännu mer påkopplat Lightning och Andrej Vasilevskij i kassen troligen nypt. Colorados säsong i stort måste ändå hyllas. Landeskog, MacKinnon, Makar, Burakovsky med flera har varit otroligt bra och det finns såklart en anledning att gästerna var tippade redan innan slutspelet som etta. Med detta sagt är det väldigt sällsynt som en finalserie slutar 4-0 och Bolts ska med hjälp av sin hemmapublik kunna bäras fram till en triumf.

Tampas Moneyline (inkluderat förlängning) känns både spännande och rimligt.

Spel: Tampa Bay Moneyline @ 1,90Tävling: NHL, Stanley CupPlats: Amalie ArenaTid: 02:07TV: TV10, Viaplay

Trippeln

Hammarby TFF – Täby FK: Under 2,5 mål @ 2,31Breidablik – Akureyri: Hemmaseger @ 1,56Tampa Bay – Colorado: Tampa Bay Moneyline @ 1,90

Totalt odds: 6,85

Trippeln finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel