Dagens Trippel 21/6 21/6 “Fotboll från Island, Brasilien &…

Dagens Trippel 21/6 21/6 "Fotboll från Island, Brasilien &…

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-06-20 16:46

De större ligorna lyser alltjämt med sin frånvaro och därmed blir det att försöka finna spel på lite mer udda ställen än vanligt. På Island ska det spelas Champions League-kval något som givetvis intresserar. Brasiliansk målsnål boll på Arena Condá är också av stort intresse. Avslutningsvis är det hela vägen bort till Sydkorea och Jeonju vi ska innan allt är klart. Rygga på!

Trippeln finns att rygga här

⏰ Spelstopp: 21:29

Levadia Tallinn – Vikingur Reykjavik: Bortaseger @ 2,39

Malmö FF väntar på ett första motstånd i sitt kvalspel till Champions League. Levadia, Vikingur, La Fiorita och IC Escaldes gör upp om en plats mot MFF och ur denna kvartett ska Reykjavik-klubben hållas som en liten favorit.

Dansk skyttekung

Islänningarna har i detta kvalspel förmånen att få lira sina matcher hemma på ön. Vinner “Vikingarna” denna fajt mot Tallinn så väntar en final på fredag. Även den i Reykjavik. De rödsvarta vann guldet på vulkanön i fjol och har ett riktigt smarrigt lag. Bland annat har Helgi Gudjónsson visat framfötterna under våren och Nikolaj Hansen är därutöver en pålitlig dansk framåt som pressade in hela 16 bollar på 21 matcher i fjol och även om säsongen hittills inte varit riktigt lika bra för 29-åringen så finns massor mer att ta av.

Levadia är tillsammans med Flora överlägsna i toppen av den estniska ligan. Zakaria Beglarishvili är en herre som målar i mer eller mindre varje match och georgien måste islänningarna få stopp på. Lyckas man med det uppdraget är massor vunnet. Med ett tilltalande odds i österled är det ändå Vikingur som känns som det klart bästa spelet här och vi sätter stålarna på en isländsk viktoria på Víkingsvöllur.

Spel: Bortaseger @ 2,39Tävling: Champions League – KvalPlats: VíkingsvöllurTid: 21:30TV: –

Chapecoense – CRB Maceió: Under 2,5 mål @ 1,38

Efter degraderingen i fjol så har Chapecoense fått ta ny tag i den brasilianska tvåan. De grönvita tappade inför säsongen bland annat Ezequiel till Sport Recife, Henrique Almeida till América MG och Anselmo till CRB. Den sistnämnda 33-åringen har fått en kanonstart på sitt nya äventyr i Maceió-klubben och står på nio strutar över 16 tävlingsmatcher. Att få sänka sina gamla polare i Chapeco hade givetvis varit kryddan på moset.

Några sprudlande fotbollsfester brukar det sällan bli när dessa båda sällskap är i farten. Hemmalagets matcher snittar 1,4 mål per match medan CRB på bortaplan mäktat med att trycka in två påsar på sex försök. Inget lag i ligan är sämre när det kommer till besökarnas målsnitt på resande tass.

Läge att helt enkelt gå safe på Arena Condá och måla på med Under 2,5-linan till ungefär 1,40 i odds. I våra ögon något av en bankränta på brasiliansk mark.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,38Tävling: Série BPlats: Arena CondáTid: 00:00TV: –

Jeonbuk Motors – Suwon S Bluewings: Hemmaseger @ 1,85

Äntligen lite Sydkoreansk fotboll. Jeonbuk är i otrolig form. Värdklubben från Jeonju har på 18 raka matcher löst poäng eller vunnit 17 av dessa. Champions League-spelet har gått som på räls då Jeonbuk tillsammans med Yokohama F. Marions sprang igenom grupp H enkelt. Kim Sang-siks mannar finns som vanligt också med i toppen av K League 1.

Om vi snabbt ska kolla till truppen hos värdarna så sticker namnet Modou Barrow ut. Gambianen har ett förflutet i Sverige med bland annat spel i Östersund och Varberg. Stanislav Iljutcenko är en annan herre som gjort stort avtryck på den sydkoreanska scenen med 45 mål i ligan sedan hans entré 2019.

Suwon håller inte samma klass och gästerna parkerar på tionde plats i ligan med en bortarad som inte på något sätt skrämmer. Bluewings har ännu inte vunnit någon fajt på resande fot i K League 1 och vi får faktiskt backa bandet hela vägen tillbaka till oktober 2021 för att finna en ligaseger utanför Suwon World Cup Stadium. Ettan är väldigt trolig och till stabilt odds strax under 1,90 är det inte mycket att snacka om. Ett riktigt bra spel att avrunda trippeln med.

Spel: Hemmaseger @ 1,85Tävling: K League 1Plats: Jeonju World Cup StadiumTid: 12:00 (onsdag)TV: –

Trippeln

Levadia Tallinn – Vikingur Reykjavik: Bortaseger @ 2,39Chapecoense – CRB Maceió: Under 2,5 mål @ 1,38Jeonbuk Motors – Suwon S Bluewings: Hemmaseger @ 1,85

Totalt odds: 6,10

Trippeln finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel