Dagens Trippel 22/8 22/8 “Måndagstrippel från Italien och…

Dagens Trippel 22/8 22/8 "Måndagstrippel från Italien och…

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-08-22 11:28

Gårdagens trippel satt till drygt sju gånger degen då Newcastle, Napoli och Barcelona gjorde jobbet! Ikväll riktar jag framförallt in mig på Allsvenskan, men först ut är ett italienskt inslag från Rom.

Speltipset finns att rygga här

Roma – Cremonese: Roma -1,5 @ 1,78

Det har varit positiva vindar i den röda delen av Rom det senaste halvåret. Olimpico var helt fullsatt i genrepet mot Shakhtar Donetsk som slutade hela 5-0. Conference League-mästarna har gjort en strålande mercato där de fått in spelare som Wijnaldum, Matic, Celik och Dybala, utan att knappt ha betalat en krona. Firma Dybala, Abraham, Zaniolo och Pellegrini visade klass i premiären mot Salernitana (1-0) som Roma “borde” ha vunnit med större siffror.

Nykomlingen Cremonese ska såklart vara en passande motståndare i hemmapremiären. Besökarna från Cremona har ett mediokert spelarmaterial och allt talar för att gästerna går en tuff säsong till mötes. Truppen är i mångt och mycket oprövad på den här nivån, så även coach Massimiliano Alvini. I den första omgången blev det en snöplig förlust mot Fiorentina i Florens.

Speltips

Svårt att se något annat utfall än att Roma promenerar hem tre pinnar. Giallorossi ser vassare ut än på många år och så länge Olimpico är slutsålt är jag tämligen övertygad om att Mourinhos gladiatorer kommer att vara oerhört starka i hemmaborgen. Roma -1,5 närmare 1,80 lockar.

Spel: Roma -1,5 @ 1,78Tävling: Serie APlats: Stadio OlimpicoTid: 18:30

Hammarby – Degerfors: Hammarby vinner & håller nollan @ 2,26

Bröderna från söder har möjligheten att ta över serieledningen ikväll. Hammarby har gått starkt under en längre tid och besegrade senast ett formstarkt Blåvitt med 1-0 på Ullevi. Bajen har fått tillbaka Jeahze i spel, dessutom ser Berisha allt bättre och bättre ut. Hemma på Tele2 är Hammarby som bekant oerhört starka och här räknar jag med att de grönvita vinner bekvämt mot Degen.

Bottenlaget Degerfors har haft enorma bekymmer på bortaplan sedan de tog klivet upp i Allsvenskan, framförallt på konstgräs. Bruket har raden 1-0-8 på resande tass den här säsongen. Värmlänningarna har ett läckande försvar vilket sällan rimmar speciellt bra med bortamatcher mot topplagen. I fjol fick Degen stryk med hela 1-5 på Tele2 mot Hammarby.

Speltips

Att Hammarby vinner det här bekvämt är ingen vild gissning. Jag tror även att Bajen har goda chanser att hålla en ny nolla. Cifuentes gäng har varit starka bakåt hela säsongen och är också det laget som släppt in minst mål (13) efter 18 omgångar. Degen är i sin tur det laget som gjort minst antalet mål (14) tillsammans med Helsingborg. Hela 2,26 på att Bajen vinner och håller nollan gillas skarpt!

Spel: Hammarby vinner & håller nollan @ 2,26Tävling: AllsvenskanPlats: Tele2 ArenaTid: 19:00

Sirius – Häcken: Sirius +0,5 @ 2,20

Häcken har också möjligheten att gå upp i ensam topp. Gästerna från Hisingen har varit skickliga under hela säsongen och Jeremejeff har varit snudd ostoppbar i fronten. Dock har Jeremejeff gått mållösa från de två senaste matcherna mot Helsingborg och Mjällby. 1-0-vinsten senast mot Mjällby satt rätt långt inne även fast det ska sägas att den var fullt rättvis.

Trots Häckens framfart köper jag inte att gästerna blir så här lågt prisade. Sirius på Studenternas är sannerligen ingen enkel bortamatch. Daniel Bäckströms mannar har ett stort kunnande och en hög höjd. Hemma i Uppsala har de blåsvarta vunnit fem av åtta matcher. Den senaste hemmamatchen slutade med en fullt rättvis 2-1-seger mot Malmö FF.

Speltips

Jag tycker inte att Häckens senaste prestationer har varit alltför övertygande. I mitt tycke ska fortsatt Hammarby, Djurgården och Malmö hållas högre. Ett lurigt Sirius tror jag har bättre chanser på poäng än vad oddsen gör gällande. Mitt spel blir därför Sirius +0,5 till 2,20.

Spel: Sirius +0,5 @ 2,20Tävling: AllsvenskanPlats: Studenternas IPTid: 19:00

Trippeln

Roma – Cremonese: Roma -1,5 @ 1,78Hammarby – Degerfors: Hammarby vinner & håller nollan @ 2,26Sirius – Häcken: Sirius +0,5 @ 2,20

Totalt odds: 8,85

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel