Dagens Trippel 24/6 24/6 “Fotboll och hockey på menyn”

Dagens Trippel 24/6 24/6 "Fotboll och hockey på menyn"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-06-24 13:52

Det är matchbollar för Colorado i Stanley Cup-finalen och redan under natten mot lördag så tror vi på Avalanche-jubel inför hemmapubliken. På Irland ska Shamrock ha fina chanser till seger i derbyt mot Bohemians och på amerikansk mark finns även en trevlig hemmaseger i Cincinnati att jobba in. Allt som allt sitter vi gott med en trippel till strax under sju gånger stålarna. Jobba!

Spelstopp: 20:44

Shamrock – Bohemians: Hemmaseger @ 1,54

I kampen om förstaplatsen har Shamrock Rovers bjudit in Dundalk i leken efter ett par mindre bra prestationer på fotbollsplanen. 0-1-torsken mot nyss nämnda serietvåan innebär att bara fem pinnar tillgodo på Stephen McDonnells mannar och dessutom med en match mer spelad.

Någon ny förlust är det dock inte tal om i detta derby. Bohemians kommer till Tallaght Stadium med bara sex futtiga vinster noterat sedan seriestart och sjätteplats är givetvis inte godkänt. Besökarna visar två vinster på resande tass och Ogedi-Uzokwe, Omochere med flera har väldigt mycket mer att bevisa. Rovers visar å sin sida 17 raka på egen gräsplätt utan nederlag i alla tävlingar och inbördes finns ingen torsk noterad här sedan 2019.

Även utan avstängda veteranen Ronan Finn ska arrangörsklubben kunna greja en seger utan större darr på ribban. Ettan spikar vi med god känsla i kroppen till förmånligt odds runt 1,50-1,60.

Spel: Hemmaseger @ 1,54

Tävling: Premier Division

Plats: Tallaght Stadium

Tid: 20:45

TV: –

Cincinnati – Orlando: Hemmaseger @ 2,21

Cincinnatis form är tveksam. Värdklubben har varit utan seger i MLS sedan 15:e maj och laget har varit vidöppet bakåt samtidigt som anfallsspelet stundtals varit briljant. Brandon Vazquez är ett ständigt hot för hemmalaget framåt och Alvaro Barreal har därtill kommit igång och ser jättebra ut. Kan värdklubben få fason på sitt backspel kommer sommaren och hösten bli kul för alla Cincinnati-fans.

Orlando på TQL Stadium är en görbar uppgift. Flåbusen Robin Jansson och hans lagkompisar har varit bra över tid men torskade vårens möte med Cincinnati hemmavid (1-2) och på backen ser fortsatt brassen Carlos ut att saknas på grund av skada och även Silvester van der Water dras med bekymmer.

Klubbar som Toronto och Inter Miami har tidigare gått på nitar på fotbollsplanen belägen i Ohio och vi tycker över 2,20 i odds är väl tilltaget för den raka ettan. Potentialen hos arrangörsgänget finns och nu är det dags att segra.

Spel: Hemmaseger @ 2,21

Tävling: MLS

Plats: TQL Stadium

Tid: 01:30

TV: C More, Svenska Spel Stream

Colorado – Tampa Bay: Hemmaseger @ 1,98

Colorado tog en blytung skalp i Amalie Arena häromsistens. Tillbaka från skada avgjorde Nazem Kadri match 4 med sitt förlängnings-mål och satte därmed Avs i ett 3-1-försprång och därmed en hel hög med matchbollar.

Nu vänder serien tillbaka till Denver och känslan är att guldet kommer delas ut redan under natten mot lördag. Värdklubben har varit bäst genom hela grundserien och även en maskin stundtals under slutspelet. Att både nyss nämnda Kadri är tillbaka i spel och även Landeskog i gammal fin form gör Avalanche till ett otroligt svårforcerat lag. Det klart bäst sammansatta sällskapet i hela NHL och det fäller nu också avgörandet.

Tampa har slitit väl och att laget tagit sig till en ny Stanley Cup-final är en bedrift i sig. Någon tredje rak buckla är det dock inte tal om. Colorado vinner sin första titel på 21 år och till nästan två gånger smeten på den raka ettan är det bara trycka in stålarna.

Spel: Hemmaseger @ 1,98

Tävling: NHL, Stanley Cup

Plats: Ball Arena

Tid: 02:07

TV: TV10, Viaplay

Trippeln

Shamrock – Bohemians: Hemmaseger @ 1,54

Cincinnati – Orlando: Hemmaseger @ 2,21

Colorado – Tampa Bay: Hemmaseger @ 1,98

Totalt odds: 6.74

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag: http://clk.tradedoubler.com/click?p(295103)a(3078835)g(0)url(https://spela.svenskaspel.se/odds/mobilegoto.aspx?LineID=R974260945&LineID[1]=R973453607&LineID[2]=R973343651&)

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel