Dagens Trippel 27/4 27/4 “Liverpool tar kommandot”

Dagens Trippel 19/4 19/4 "Europeiska tungviktsmöten"

Det blev två av tre på gårdagens trippel då Manchester City och undern på “Behrnabeu” gjorde jobbet. Ikväll går den andra semifinalen av stapeln i det europeiska finrummet då Liverpool gästas av Villarreal. Jag har en spelidé på Anfield, men först ut på trippeln är Serie A och Championship.

Trippeln finns att rygga här

Bologna – Inter: Inter -1,5 @ 2,04

I Serie A går stadsrivalerna Inter och Milan en kamp om Lo Scudetto. Inter har växlat upp på slutet, radat upp segrar och har också allt i sina egna händer. Känslan är att de blåsvarta bara kommer att göra jobbet på Dall’Ara i Bologna.

Inter har stövelns starkaste trupp och ska också värderas högst i Serie A. Den senaste veckan har de regerande mästarna krossat både Milan (3-0) och Roma (3-1). Helgens seger mot Roma var femte raka. Coach Simone Inzaghi har flera gubbar i toppform och störs inte direkt av några större avbräck.

Bologna befinner sig i ett ingenmansland i tabellen och har således inte speciellt mycket att spela för. Mattias Svanberg & Co besitter rätt hög kapacitet men under 2022 har det gått trögt. Blott två vinster har det blivit på de 14 senaste omgångarna.

Känslan är som sagt att ett motiverat Inter bara löser detta. Nerazzurri har växlat upp den senaste månaden och är i mitt tycke Italiens bästa lag, med viss marginal dessutom. Ett utcheckat Bologna, som Inter krossades i höstas med 6-1, ska de ses med toppchans mot. Jag kliver på Inter -1,5 till drygt dubbel deg.

Spel: Inter -1,5 @ 2,04

Tävling: Serie A

Plats: Renato Dall’Ara

Tid: 20:15

Middlesbrough – Cardiff: 1 @ 1,56

Motivation ligger även till viss del bakom nästa spel som hämtas från Championship. Här backas också favoriten.

Middlesbrough har i det stora hela gjort en väldigt fin säsong. Spelet har sett stabilt ut och det är endast Fulham som har högre expected points i serien. Dock håller Boro på missa playoff. The Reds har stått för ett par sämre insatser på slutet och laget står nu på fem raka matcher utan seger. Ikväll bör det dock vända.

Cardiff City är i grund och botten inte på samma nivå. Walesarna tillhör det nedre skiktet av tabellen, dock är kontraktet redan säkrat, så det finns egentligen inte mycket att spela för. Förlusten i helgen mot Sheffield United var tredje raka nederlaget. I den tillställningen hade Cardiff blott 0,31 i expected goals.

Hemma på Riverside ska det vara bra chans för Middlesbrough som är piskade att vinna. Cardiff har varit ett av seriens sämre lag och har som sagt inte mycket att spela för. 1,56 på hemmasegern är taget.

Spel: 1 @ 1,56

Tävling: Championship

Plats: Riverside

Tid: 20:45

Liverpool – Villarreal: Liverpool -1,5 @ 2,04

Vi avslutar på Anfield där Villarreal minst sagt har en tuff uppgift framför sig. Oddset på Liverpool har gått upp kraftigt det senaste dygnet och nu känns det som rätt läge att backa Klopps gubbar.

Att Liverpool har möjligheten att lösa en kvadrupel säger väl det mesta om deras säsong. Klopps bygge blir bara bättre och bättre och här kommer britterna till spel i ruggigt bra slag. Dessutom med en så gott som skadefri trupp. Thiago har tagit mittfältsspelet till en ny nivå och för dagen är det väldigt svårt att hitta någon svaghet i laget.

Villarreal har gjort en otrolig resa under Unai Emery. Att den gula ubåten skulle nå semifinalerna i Champions League var det nog väldigt få som trodde inför säsongen. Ingenting ska tas ifrån spanjorerna men mot den här typen av motstånd har jag väldigt svårt att se Villarreal räcka till. Vinsterna mot Bayern och Juventus övertygar såklart, men det är inte direkt de starkaste upplagorna av Bayern och Juve.

Över dubbel deg på Liverpool -1,5 känns högt. I kvarten stod Bayern München -1,5 runt 1,70 i hemmamötet mot Villarreal. Även fast den matchen slutade 1-1 så var det mer eller mindre spel mot ett mål på Allianz Arena. Jag tror mycket väl det kan bli en liknande matchbild här.

Spel: Liverpool -1,5 @ 2,04

Tävling: Champions League

Plats: Anfield

Tid: 21:00

Trippeln

Bologna – Inter: Inter -1,5 @ 2,04Middlesbrough – Cardiff: 1 @ 1,56Liverpool – Villarreal: Liverpool -1,5 @ 2,04

Totalt odds: 6,41

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Spela på