Dagens Trippel 27/6 27/6 “Svensk fotboll för hela slanten”

Dagens Trippel 27/6 27/6 "Svensk fotboll för hela slanten"

Väldigt skön fotbollsdag i värmeböljan att vänta. Brommapojkarnas äventyr tillbaka på Superettan-scenen har varit jättebra hittills men Öster ska klassas som en nivå upp och till fint odds på lilla handicapet i österled är det bara banka på. Elfsborg är megastora favoriter mot Varberg vilket inte känns helt okej. Bra läge för en Jocke Persson-skräll i textilstaden. Avslutningsvis är det ett enkelriktat derby som ska skådas i Skåne. Vamos!

Trippeln finns att rygga här

Spelstopp: 18:59

BP – Östers IF: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56

Brommapojkarnas magnifika spel på hemmaplan har lagt grunden för de rödsvartas framgångar i Superettan under våren. Nykomlingen från huvudstaden har 4-1-0 och 13 inspelade pinnar hemmavid. Däribland segrar och poäng mot Trelleborg och pop-laget Skövde.

Måndagen blir dock värdarnas tuffaste motstånd på den egna plastmattan. Öster har ett robust lagbygge som är format för att vinna serien eller åtminstone nypa en av tre platser i toppen. Växjö-klubben har också ett spel utanför sin egna arena av magnifikt slag. Fyra av fem resor har slutat med klang och jubel på bussturen hem och gubbar som Westermark, Bergmark-Wiberg och Rodic bär de rödklädda smålänningarna.

Sett till spelare för spelare är det inget snack. Öster är minst en nivå upp och det enda som egentligen drar oss från att banka på med den raka tvåan är underlaget (plast) samt Brommapojkarnas fina trend på Grimsta. Handicap-spelet till höger är kanon däremot.

Spel: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56

Tävling: Superettan

Plats: Grimsta IP

Tid: 19:00

TV: Discovery +

Elfsborg – Varberg: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31

Från Superettan till Allsvenskan. Elfsborg och Varberg är tillbaka från ledigheten och nu är det dags att gå upp i duell på plastmattan i textilstaden. Värdklubben har spelmässigt varit jättetrevliga att titta på men poängmässigt har utfallet på sin höjd blivit godkänt. Olsson, Frick, Okkels med många flera i den gulsvarta dräkten kan rulla väldigt mycket boll men sabba otroligt mycket chanser där xG:n i många fall inte klarar av att omsättas i mål.

Varberg är ett smart spelade sällskap som under Jocke Perssons styre trollat med sin elva. Hallänningarna har med små medel lyckats hålla sig kvar de senaste säsongerna och gästerna är bara fyra poäng bakom IFE i tabellen. Kollar vi dessutom bakåt på de fyra matchernas som lagen lirat mot varandra sedan Boisarna tog steget upp så har Elfsborg bara vunnit en av dessa.

Vi gillar skarpt det höga oddset på trevägs-handicapet till höger. Över 3,30 i odds på att besökarna trollar till sig en pinne på Borås Arena är både spännande och inte det minsta osannolikt.

Spel: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31

Tävling: Allsvenskan

Plats: Borås Arena

Tid: 19:00

TV: Discovery +

Malmö FF – Helsingborgs IF: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Sist men inte minst stänger vi trippeln med en riktigt höjdare i Skåne. Uppehållet gjorde Malmö gott. Ett tidigare hårt sargat MFF är nu bara Nalic och Lewicki från att vara kompletta även om Christiansen kanske inte är spelbar för 90 minuter på Stadion. Då Di blåe kliver in i ett minst sagt tufft spelschema med både allsvenska kamper samt ett Champions League-kval är en bred trupp givetvis väldigt välkommet.

Helsingborg å sin sida gjorde ingen bra vårsäsong. Nykomlingen vann få matcher och sladdar rejält i tabellen. Lennartsson entledigades och det var kanske på tiden. Nu gäller det för HIF att forma om, spela smart och börja nypa poäng. Pinnar som framförallt ska skördas mot lagen på nedre halvan. Matchen borta mot Malmö blir givetvis en alldeles för tuff uppgift. Värdarna är svårspelade hemma och kommer inte ge de rödblåa skuggan av en chans.

Vi traskar i mål med ett något mer tilltaget handicap. Malmö vinner detta med två möjligen tre bollar och -1,5-linan till nära dubbeldeg är ett finfint avslut.

Spel: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Tävling: Allsvenskan

Plats: Eleda Stadion

Tid: 19:00

TV: Discovery +

Trippeln

BP – Östers IF: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56Elfsborg – Varberg: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31Malmö FF – Helsingborgs IF: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Totalt odds: 9,29

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Spela Trippel på Svenska Spel