Dagens Trippel 27/8 27/8 “Premier League-trippel”

Speltips: Liverpool - Tottenham 7/5 "Mycket på spel"

Det är fullt fokus på den fjärde omgången av Premier League den här lördagen. Ett segerlöst, skadeskjutet och extremt pressat Liverpool prisas runt 1,10 mot den bottentippade nykomlingen hemma på Anfield, något som undertecknad anser är iögonfallande lågt!

Speltipset finns att rygga här

Liverpool – Bournemouth: Bournemouth +2,5 @ 2,00

Redan efter tre omgångar är det kris i Liverpool. Klopps mannar är utan vinster efter tre omgångar och truppen är rejält skadeskjuten. Keita, Thiago, Oxlade, Matip, Konate, Jones och Jota återfinns i rehabrummet. Dessutom är Nunez avstängd. Således har inte Klopp speciellt mycket att laborera med.

Den bottentippade nykomling Bournemouth ska vid normala fall vara en munsbit hemma på Anfield. Trots alla skador i Liverpool utesluter jag såklart inte att Pool vinner detta med marginal, men att linan ligger på -2,5 känns skevt. Bournemouth har trots allt sett helt okej ut. Trots att de mött både Man City och Arsenal har Bournemouth bara släppt till 4,0 i expected goals against efter tre omgångar vilket är extremt lite med tanke på motståndet.

Speltips

Jag köper inte oddsen här. Givetvis kan det här bli en slakt då det råder klasskillnad mellan lagen i grunden, men med rådande förutsättningar anser jag kort och gott att Liverpool blir för stora favoriter. Bournemouth +2,5 till 2,00 känns fin!

Spel: Bournemouth +2,5 @ 2,00

Tävling: Premier League

Plats: Anfield Road

Tid: 16:00

Chelsea – Leicester: Över 2,5 mål @ 1,66

Stamford Bridge bör kunna bjuda på en underhållande tillställning. Det har föga förvånande varit öppna spjäll i Leicesters matcher. The Foxes har släppt till väldigt mycket chanser och Schmeichel har verkligen lyst med sin frånvaro mellan stolparna. Blott en pinne står Leicester på efter tre omgångar, trots att de ändå gjort fem mål. Samtliga tre matcher har gått över 2,5 mål.

Chelsea har också varit inblandade i målrika tillställningar. 0-3 i brakan senast mot Leeds på Elland Road var givetvis en grov missräkning. Mittbacken Koulibaly blev utvisad mot Leeds och är således avstängd här. Kante ser även ut att saknas fortsatt på grund av en skada vilket skapar bekymmer åt coach Tuchel i hans centrallinje.

Speltips

Med Maddison och Vardy i spetsen är Leicester vassa framåt. Jag utesluter således inte att gästerna kan såra Chelsea som saknar både Koulibaly och Kante. Samtidigt ska såklart ett Chelsea kunna göra ett par bollar på Leicester som ser väldigt ihåliga ut bakåt. Sammantaget känns 1,66 på över 2,5 mål högt.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,66

Tävling: Premier League

Plats: Stamford Bridge

Tid: 16:00

Brentford – Everton: 1 @ 2,06

Brentford gick på en svidande mina på Craven Cottage i den förra omgången där Mitrovic avgjorde sent. Överlag har dock danskarna och Pontus Jansson öppnat säsongen lovande. Det har i det stora hela varit tre habila insatser från Brentford som krossade Man United i hemmapremiären med hela 4-0!

Everton är fortfarande segerlösa, trots att de mött nykomlingen Nottingham Forest på hemmaplan. The Toffees var extremt illa ute i fjol och känslan är att Lampards kumpaner går mot en ny jobbig säsong. Under sommaren har de blåvita tappat poängspelare Richarlison till Tottenham, utan att ha hittat någon direkt ersättare. Dessutom är Calvert-Lewin fortfarande skadad vilket gör offensiven väldigt tunn för dagen.

Speltips

Ett samspelt, kompakt och bevisligen stabilt Brentford bör ses med fin chans hemma i London. Everton hade det jobbigt under hela förra säsongen och årets upplaga ser inte speciellt mycket bättre ut. Värt att ha med sig är även att Everton var seriens näst sämsta bortalag i fjol med raden 2-4-13. 2,06 på raka ettan plockar jag.

Spel: 1 @ 2,06

Tävling: Premier League

Plats: Brentford Community Stadium

Tid: 16:00

Trippeln

Liverpool – Bournemouth: Bournemouth +2,5 @ 2,00

Chelsea – Leicester: Över 2,5 mål @ 1,66

Brentford – Everton: 1 @ 2,06

Totalt odds: 6,84

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel