Dagens Trippel 30/6 1/7 “MLS och Allsvenskan på menyn”

Dagens Trippel 30/6 1/7 "MLS och Allsvenskan på menyn"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-06-30 08:04

Vi drar igång torsdagens trippel med dubbla nattmackor. Därefter blir det en längre väntan då det hela får avgöras först under fredagskvällen med en allsvensk tillställning i Medelpad. En drös baljor att vänta på Bank of America Stadium, Atlanta håller stången under första halvan av matchen i New Jersey och i Sundsvall förväntas skånskt målfyrverkeri. Allt som allt bakar vi ihop en trio matcher till över sju gånger stålarna.

Klicka här för att få trippeln ifylld och klar

Charlotte – Austin: BLGM + över 2,5 mål @ 2,07

Charlotte FC är ett väldigt utpräglat hemmalag. Värdarna har inte vunnit en enda fajt på resande tass medan spelet på BOA Stadium varit desto bättre med hela sex segrar på åtta försök. På sin hemmabana har CFC målat vid samtliga matcher utom en sedan början av mars och frontspelare som Rios, Bender Ben samt Andre Shinyashiki gör det allt som oftast riktigt bra.

Austin är motståndet för dagen. Ett gäng från Texas som i fjol hade stora problem med att komma in i MLS-spelet under sitt första år men denna säsong ser det betydligt bättre ut. Besökarna gör det kanonbra för tillfället och finns med och utmanar i den absoluta toppen av den västra konferensen. Bortalaget är rejält målglada och bara LAFC står på fler mål (32) jämfört med AFC (31).

Att båda lagen gör mål samtidigt som denna fajt klättrar upp över 2,5 mål känns tämligen givet och med strax över dubbeldeg klipper vi spelet direkt på dagens trippel.

Spel: BLGM + över 2,5 mål @ 2,07Tävling: MLSPlats: Bank of America StadiumTid: 01:00TV: C More, Svenska Spel Stream

NY Red Bulls – Atlanta: 1.a halvlek: Atlanta +0,5 @ 1,56

Atlanta vann som bekant MLS 2018 efter en enormt bra säsong och med utomjordiske Josef Martínez i fören som pangade in över 30 mål. Därefter har sydamerikanen mattats en aning och samtidigt dragit på sig en del skador som hindrat hans fina målmässiga framfart. Sedan slutet av maj är 29-åringen i alla fall spelbar igenom efter en skadeperiod vilket ökar Uniteds chanser att jobba till sig både poäng och segrar.

Resan för gästerna går denna gång till New Jersey där New York Red Bulls väntar. Ett bortalag som i senaste omgången fick spela fotboll bland annat utan sina stjärnor Aaron Long och Luquinhas som varit i covid-karantän. Fortsatt är duons status oklar här och utan dessa spelare ökar Atlantas chans till poäng väsentligt.

Mitt spel på läskeblask-arenan blir ett halvleks-lir där bortalaget fixar åtminstone ett kryss med sig in i paus. Pluslinan till nästan 1,60 är jättebra och kan plockas ner till krokarna runt 1,45-1,50 utan större bekymmer.

Spel: 1:a halvlek: Atlanta +0,5 @ 1,56Tävling: MLSPlats: Red Bull ArenaTid: 02:00TV: Sportkanalen, C More, Svenska Spel Stream

GIF Sundsvall – Malmö FF: Malmö FF över 2,5 mål @ 2,20

Fredagen är kommen och vi tjuvstartar helgen med en allsvensk batalj från Medelpad. Nykomlingen från norr har varit rent av usla under våren och utan Linus Hallenius har de offensiva alternativen varit väldigt begränsade. Hemmalaget har släppt in överlägset mest mål av alla lag (29 stycken) vilket innebär ett snitt på hemska 2,63 mål i baken.

Det längre uppehållet kom väldigt lägligt för Malmö. Skåningarna hade en jobbig vårsäsong och sackade efter i toppen efter att bland annat förlorat tre raka matcher i mitten av maj. Di blåe har fått ordning på en tidigare jobbig skadelista och i derbyvinsten mot Helsingborg fanns bland annat Johan Dahlin åter mellan stolparna och Christiansen var spelklar häromsistens men fick ytterligare en match vid sidan för extra vila. Dansken kan vi nog räkna med får minuter på NP3 Arena hursomhelst.

Malmö har inte på något sätt öst in mål i år men det här är en match där det absolut kan bli islossning. Sundsvall har tidigare i år på egen matta släppt in fem mål mot Djurgården, tre baljor mot Degerfors samt fem strutar mot Bajen. Att Kiese Thelin och company löser tre mål på 90 minuter är på intet sätt orimligt och till finfint odds blir detta kupongens sista spel.

Spel: Malmö FF över 2,5 mål @ 2,20Tävling: AllsvenskanPlats: NP3 ArenaTid: 19:00 (fredag)TV: Discovery+

Trippeln

Charlotte – Austin: BLGM + över 2,5 mål @ 2,07NY Red Bulls – Atlanta: 1.a halvlek: Atlanta +0,5 @ 1,56GIF Sundsvall – Malmö FF: Malmö FF över 2,5 mål @ 2,20

Totalt odds: 7,10

Klicka här för att få trippeln ifylld och klar

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel