Dagens Trippel 31/5 31/5 “Tisdagstrippel”

Dagens Trippel 31/5 31/5 "Tisdagstrippel"

Spelutbudet är fortfarande begränsat. Det kommer dock att bli bättre senare under veckan då Nations League rullar igång. Ikväll är siktet inställt på Division 1 Norra och senare under natten går trippeln i mål med brasilianska samba samt finalen i Western Conference.

Team TG – Umeå FC: Team TG Under 0,5 mål @ 1,90

I Norrettan är det derby i Umeå. Eftersom lagen spelar på samma arena drar inte direkt Team Thorengruppen någon fördel av hemmaplan.

Nykomlingen Team TG ser inte ut att hålla måttet. Efter nio omgångar står de grönklädda på noll poäng och 3:27 i målskillnad. Detta trots att TG avslutat de två senaste matcherna mot Vasalund (0-1) och Forward (0-1) med en man mer på banan.

Flera TG-spelare har lämnat för Umeå FC under de senaste åren, såsom försvararen Linus Marklund och anfallarna Victor Kamf & Jonathan Lundbäck. UFC har inte heller övertygat under våren, dock står de på elva pinnar efter nio omgångar. I de tre vinsterna mot Forward, Hammarby TFF och Vasalund har UFC hållit tätt bakåt.

Nykomlingen Team TG ser som sagt inte ut att hålla måttet. Noll poäng och blott tre fullträffar efter nio omgångar säger väl det mesta. 1,90 på att TG blir nollade i derbyt är taget.

Spel: Team TG under 0,5 mål @ 1,90

Tävling: Division 1 Norra

Plats: Umeå Energi Sol Arena

Tid: 19:00

Sport Recife – Ponte Preta: 1 @ 1,92

I brasilianska Série B väntar en förmodad målsnål drabbning på Estádio Adelmar da Costa Carvalho i Recife.

Sport Recife är ett jojo-lag som trillade ur finrummet förra säsongen. Sejouren i Série B har inletts helt okej – 15 pinnar efter nio omgångar. Bakåt har Recife varit snuskigt starka vilket målskillnaden 6:3 pekar på. Potential finns det även framåt där bland annat Colo Colo-lånet Javier Parraguez finns att tillgå.

Ponte Preta slutade på den undre halvan i fjol och de vitsvarta ser inte mycket bättre ut denna säsong. I sex av de nio inledande matcherna har gästerna blivit nollade. Efter nio omgångar står Ponte Preta på nio poäng och 4:6 i målskillnad. Endast en poäng har São Paulo-laget plockat på bortagräs.

Hemmaplansfördelen väger tungt i Sydamerika samtidigt som Sport Recife ska vara numret större. Drygt 1,90 på raka ettan känns således vettig.

Spel: 1 @ 1,92

Tävling: Série B

Plats: Estádio Adelmar da Costa Carvalho

Tid: 00.00

Colorado – Edmonton: +1,5 @ 1,70

Det är final i Western Conference. Den två inledande matcherna spelas i Foppa-land.

Favoriten Colorado vann grundserien och under slutspelet har Landeskog & Co uppträtt stabilt. 4-0 slutade det mot Nashville och mot St. Louis vann Avs med 4-2 i matcher. Båda förlusterna under slutspelet har kommit hemma i Pepsi-arenan.

Edmonton Oilers lär inte bli någon enkel nöt att knäcka. Draisaitl och McDavid, som öst in poäng under säsongen, ska såklart lyftas fram. Dock finns det fyra starka kedjor. Dessa två herrar har bara gjort ett av lagets 15 senaste mål. I kvartsfinalen mot Calgary övertygade Oilers då de vann med 4-1 i matcher.

Colorado ska såklart ses som favoriter, men här är känslan att Avs blir lite väl lågt prisade. Edmonton +1,5 runt 1,70 känns som en vettig position att ta. Lagen har mötts tre gånger det här året och Oilers har löst linan i alla dessa matcher.

Spel: Edmonton +1,5 @ 1,70

Tävling: Stanley Cup

Plats: Ball Arena

Tid: 02:00

Trippeln

Team TG – Umeå FC: Team TG Under 0,5 mål @ 1,90Sport Recife – Ponte Preta: 1 @ 1,92Colorado – Edmonton: +1,5 @ 1,70

Totalt odds: 6,20

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Spela Trippel på Svenska Spel