Dagens Trippel 4/9 3/9 “Söndagstrippel”

Dagens Trippel 4/9 3/9 "Söndagstrippel"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-09-03 10:06

Premier League och La Liga står i blickfånget på söndagstrippeln. I tungviktsmötet mellan Man United och Arsenal backas “The Red Devils” på Old Trafford. Brighton och Villarreal är två andra hemmalag som hålls i handen till trevligt odds. Närmare tio gånger smeten betalar denna smaskiga trerätters!

Speltipset finns att rygga här

Brighton – Leicester: 1 @ 1,87

Potters Brighton går från klarhet till klarhet. “The Seagulls” har ännu inte stått för en dålig insats den här säsongen. Tio poäng efter fem omgångar är snarare i underkant än i överkant sett till lagets prestationer. Statusen i truppen ser även ljus och jag har således svårt att begripa varför vi får ett så pass högt odds på Brighton.

I Leicester är det i sin tur kris. Rodgers rävar har inlett undermåligt, både spel- och resultatmässigt. Flera nyckelspelare ryktas bort från klubben och under deadline-day lämnade Fofana för Chelsea. Även fast det fortfarande finns individuell spets i offensiven så är det endast Bournemouth som har lägre xG än Leicester efter fem omgångar.

Speltips

Sett till de fem inledande omgångarna har Brighton varit klasser bättre än Leicester. Rodgers har bevisligen nått vägs ände med sitt spelarmaterial som successivt bara blivit sämre och sämre. När vi får närmare 1,90 på Brighton tvekar jag inte en sekund på att sätta mig i Potters båt!

Spel: 1 @ 1,87Tävling: Premier LeaguePlats: Falmer StadiumTid: 15:00

Man United – Arsenal: 1 @ 2,64

Man United har sett ut som ett helt nytt lag i de senaste matcherna och börjat rada upp vinster. Föga förvånande har försvaret sett betydligt bättre ut då Maguire förpassats till bänken, att ställa över Ronaldo har även varit ett genidrag från Ten Hag. United har lirat med en härlig energi på slutet och då spelare som Antony och Casemiro tillkommit lär det knappast bli sämre.

Arsenal står i sin tur på full pott efter fem omgångar. Ingenting ska tas ifrån “The Gunners” men det ska sägas att motståndet har varit väldigt tacksam. Alltför stora växlar tror jag man ska passa sig för att dra. Partey och Elneny saknas på mitten på grund av skador – Zinchenko uppges även alltjämt vara osäker till spel.

Speltips

Arsenals inledningen må har varit felfri, men motståndet har som sagt var begränsat. Då Man United börjat se allt bättre ut anser jag att Ten Hags mannar ska vara favoriter på Old Trafford. I den senaste hemmamatchen mot Liverpool stod United för en av lagets bästa insatser på år och dar. 2,64 på raka ettan känns väldigt generöst!

Spel: 1 @ 2,64Tävling: Premier LeaguePlats: Old TraffordTid: 17:30

Villarreal – Elche: Villarreal -1,5 @ 2,00

Vi avslutar i Spanien där den gamla Arsenal-tränaren Emery fortsätter att imponera med sitt Villarreal. Efter tre omgångar av La Liga står de gulklädda på sju poäng och 5:0 i målskillnad, samtliga insatser har varit riktigt bra. Emery har fått behålla stommen från i fjol som tog nådde hela vägen fram till Champions League-semifinalerna. Truppen har dessutom kryddats med Le Celso samt Elche-försvararen Johan Mojica (deadline day).

Elche är inte i närheten av samma nivå. De grönvita har en av seriens lägst värderade trupper och allt talar för att gästerna går mot en tuff säsong. Insatserna har varit tama under inledningen och det har bara blivit en inspelad poäng efter tre omgångar, trots att de mött nykomlingen Almería på hemmaplan. I bortamatchen mot Real Betis (0-3) blev Elche totalt överkörda.

Speltips

Det råder tveklöst klasskillnad mellan lagen. Villarreal har inlett stabilt och kommer Emerys mannar de upp i någorlunda insats är jag övertygad om att de gulklädda kan vinna detta med god marginal. Precis som i fjol då Elche fick pisk med 1-4 på El Madrigal. Villarreal -1,5 till dubbel deg är taget.

Spel: Villarreal -1,5 @ 2,00Tävling: La LigaPlats: El MadrigalTid: 18:30

Trippeln

Brighton – Leicester: 1 @ 1,87Man United – Arsenal: 1 @ 2,64Villarreal – Elche: Villarreal -1,5 @ 2,00

Totalt odds: 9,87

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel