Dagens Trippel 7/9 7/9 “Champions League-trippel”

Dagens Trippel 7/9 7/9 "Champions League-trippel"

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-09-07 12:51

Storklubbar som bland annat Liverpool, Inter och Bayern München ska upp i Champions League-ringen under onsdagskvällen. Sadio Manés nya lag backas i tungviktsmötet på San Siro, däremot går undertecknad emot senegalesens gamla gäng i Neapel. Här nedan hittar ni mina tankar från tre av CL-matcherna. Mot full pott!

Speltipset finns att rygga här

Frankfurt – Sporting CP: 1 @ 2,10

Europakvällar på Deutsche Bank Park, eller Waldstadion om ni så vill, är någonting extra. De passionerade fansen bar verkligen fram Eintracht Frankfurt i Europaspelet under förra säsongen då tyskarna gick och vann Europa League. Trots att Kostic lämnat för Juventus ser inte årets upplaga av Frankfurt sämre ut. I helgen visade Eintracht vilken höjd de besitter då de slaktade Leipzig med 4-0 på hemmabanan.

Gästande Sporting CP har haft det tyngre under säsongsinledningen. Trots att den portugisiska ligan håller medioker nivå står Sporting på raden 2-1-2 efter fem omgångar av Liga Portugal. Förlusten hemma mot lilla Chaves var en enorm missräkning. Även fast Sporting nådde sluspelet i CL i fjol så övertygade inte portugiserna nämnvärt. De grönvita blev totalt slaktade av Man City samt Ajax och föll även borta mot ett då svagt Dortmund.

Speltips

Deutsche Bank Park kommer att gunga. Frankfurt har ett enormt publikstöd, framförallt i de europeiska turneringar, och med råg i ryggen bör tyskarna ses med god chans mot ett till synes halvdant Sporting. 2,10 på raka ettan liras.

Spel: 1 @ 2,10Tävling: Champions LeaguePlats: Deutsche Bank ParkTid: 18:45

Inter – Bayern München: 2 @ 1,86

Maskinen Bayern München har stundtals sett så där läskigt bra ut under inledningen. Efter fem ogångar av Bundesliga har Nagelsmanns gäng smällt in 17 pytsar – i premiären borta mot Frankfurt blev det seger med hela 6-1! Mané har kommit in i laget på ett föredömligt sätt, dessutom ser ynglingar som Musiala och Davies bara bättre och bättre ut.

Under gruppspelet förra säsongen gjorde Bayern slarvsylta av allt motstånd. Tyskarna vann samtliga sex matcher med den sammanlagda målskillnaden 22:3, trots att Barcelona ingick i gruppen. Inter har i sin tur haft enorma att leverera i CL de senaste åren och inledningen från de blåsvarta har varit något tveksam med förluster mot både Lazio och rivalen Milan. Lägg därtill att hemvändaren Lukaku dras med en skada.

Speltips

Den tyska maskinen ska alltjämt hållas som ett av Europas starkaste kort. Bayern har stått för ett par ruskiga insatser under inledningen. FCB har som bekant inget motstånd i Bundesliga så möjligheten finns alltid att “tanka” inför CL-matcherna. Sammantaget känns närmare 1,90 på Bayern högt mot ett Inter som haft svårt att leverera i CL de senaste åren.

Spel: 2 @ 1,86Tävling: Champions LeaguePlats: San SiroTid: 21:00

Napoli – Liverpool: Napoli +0,5 @ 1,85

I Neapel ställs Liverpool ut som lite väl klara favoriter i mitt tycke. Trots att det “som vanligt” varit kaotiskt i Napoli den senaste tiden så har italienarna alltid en förmåga att få ihop det nere på planen. Napolitanarna har stått för gedigna insatser under inledningen av Serie A och är också obesegrade efter fem omgångar. Nyförvärvet Kvaratskhelia har stundtals varit helt outstanding,

Liverpool har i sin tur inte alls motsvarat de höga förväntningarna i Premier League. Mittfältet har sett extremt trubbigt ut efter att Thiago gick sönder vilket fått följden att Arthur lånats in från Juve. Pool förnedrade Bournemouth i omgång 4 men i övrigt har det varit oroväckande bleka prestationer från Klopps mannar. Precis som i våras har Salah inte alls kommit upp i förväntad nivå.

Speltips

Med Liverpools högst tveksamma inledningen, samt den fortsatt skadedrabbade truppen, skriver jag inte under på att britterna blir så här pass stora favoriter i Neapel. Här är det inte alls omöjligt att Klopp kommer att vara relativt nöjd med ett oavgjort resultat. 1,85 på Napoli +0,5 känns som en bra position därmed.

Spel: Napoli +0,5 @ 1,85Tävling: Champions LeaguePlats: Maradona-stadionTid: 21:00

Trippeln

Frankfurt – Sporting CP: 1 @ 2,10Inter – Bayern München: 2 @ 1,86Napoli – Liverpool: Napoli +0,5 @ 1,85

Totalt odds: 7,22

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel