Dagens Trippel 9/9 9/9 “Tre målspel på kupongen”

Girona att åka ur La Liga 2022/2023 19/5 "Girona kan gå en…

Poolarn

Skribent:
Poolarn

Publicerad:
2022-09-08 22:14

Fredagens spelutbud är som brukligt blandat. På kvällens trippel görs det nedslag i Tyskland, England och Spanien där tre spännande målspel har hittats. I Bremen och Lancashire jobbas målplingen medan det förhoppningsvis kan ticka 0-0 en stund i Katalonien. Mot full pott!

Speltipset finns att rygga här

Werder Bremen – Augsburg: Över 3,5 mål @ 2,54

Werder Bremen är den här säsongen tillbaka där de hör hemma, i Bundesliga. Grönvita Bremen har inlett säsongen på ett övertygande sätt, till stor del tack vare rutinerade Niclas Füllkrug (5 mål) som var snuskigt effektiv. Fyra av deras fem inledande matcher har gått över 3,5 mål. Hittills enda undantaget var i bortamötet senast mot Bochum (2-0) där Füllkrug gjorde två sena mål.

Augsburg är ett förmodat bottenlag som inlett uselt. Gästerna har bara plockat poäng i en match och det var ett rejält rån – 2-1-segern mot Leverkusen speglade inte alls matchbilden. Truppen är medioker och det mesta talar för att Augsburg går mot en ny tuff säsong. Efter fem omgångar är det bara Bochum som har högre expected goals against – med andra ord har Augsburg släppt till väldigt mycket chanser.

Speltips

Ett hittills effektivt Werder Bremen bör ha goda chanser att straffa Augsburg som är ett av de lagen som släppt till flest målchanser. Vill det sig väl så ska WB kunna göra 2-3 pytsar i den här matchen, samtidigt ska man ha med sig att Bremen släppt in tio mål efter fem omgångar. Sammantaget lockas jag av över 3,5 mål till smaskiga 2,54!

Spel: Över 3,5 mål @ 2,54Tävling: BundesligaPlats: WeserstadionTid: 20:30

Burnley – Norwich: Över 2,5 mål @ 1,96

Burnley och Norwich är två förmodade toppgäng i Championship som inlett lovande. Burnley har blivit som ett helt nytt lag sedan Vincent Kompany tog över rodret. Kompanys gäng har spelat en attraktiv possession-fotboll och även gjort en hel del mål. På de fem senaste matcherna har The Clarets noterats för tolv pytsar – flest i serien tillsammans med Bristol City och Sheffield U.

Norwich är i sin tur seriens formstarkaste lag med fem raka vinster. Amerikanen Josh Sargent har varit helt fenomenal och återfinns på andra plats i skytteligan med sina fem fullträffar. Framåt finns även spelare som Sinani, Cantwell och Pukki.

Speltips

Känslan är att båda lagens styrkor sitter i det offensiva spelet. Tittar vi till expected goals så är det endast West Brom och Middlesbrough som har bättre siffror än Burnley/Norwich. Summa summarum känns närmare dubbel deg på över 2,5 mål högt.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,96Tävling: ChampionshipPlats: Turf MoorTid: 21:00

Girona – Real Valladolid: Under 2,5 mål @ 1,67

Lika målglatt lär det inte bli i kvällens nykomlingsmöte i La Liga. Girona är ett tajt gäng som varit målsnåla i Segunda División under flera års tid. Laget är välorganiserat och styrkorna sitter i det defensiva spelet. Framåt vilar ett stort ansvar på Cristhian Stuani som öst in mål för katalanerna de senaste åren. Stuani har dock fått hjärtproblem och finns av förklarliga skäl inte med här. Tre av Gironas fyra inledande matcher har gått under 2,5 mål.

Real Valladolid står precis som Girona på fyra poäng, detta trots att de lilafärgade mött flera topplag – Villarreal, Sevilla och Barca. I måndags ställdes Valladolid däremot mot mer beskedligt motstånd, den tredje nykomlingen Almería – där blev det seger med 1-0.

Speltips

Att det har blir en tajt, jämn och målsnål kamp är ingen vild gissning. Girona är alltid svårforcerade i Katalonien men utan Stuani längst fram saknas det spets. Motsvarande möte i fjol vann Girona med 1-0, då var det Stuani som gjorde matchens enda mål från straffpunkten. 1,67 på under 2,5 mål känns bra nog med dessa underlag.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,67Tävling: La LigaPlats: Estadi MontiliviTid: 21:00

Trippeln

Werder Bremen – Augsburg: Över 3,5 mål @ 2,54Burnley – Norwich: Över 2,5 mål @ 1,96Girona – Real Valladolid: Under 2,5 mål @ 1,67

Totalt odds: 8,31

Speltipset finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel