Diego Schwartzman vs. Pablo Carreno Busta 15/7 …

Diego Schwartzman vs. Pablo Carreno Busta 15/7 …

SpelTorsten

Starkt jobbat av Carreno-Busta i förra rundan som lyckades vända matchen mot Ramos-Vinolas och spelade stundtals helt strålande tennis, men tycker han blandade för mycket bra med dåligt att jag inte kan se hur han ska spela ut Diego Schwartzman här.

Diego Schwartzman står inte för någon stark säsong och har varit väldigt upp och ner och när de båda mötte varandra för några månader sedan på grus så vann Carreno-Bust i raka set. Faktum är att Schwartzman aldrig slagit Busta på grus och jag tänker att vi får en hungrig och revanschsugen argentinare här. Egentligen är det inte mycket som tyder på att Schwartzman ska vinna då han aldrig lyckats i Båstad. Varför väljer jag då att lägga ett spel på honom här?

Jag har en känsla att Schwartzman vill mer här och har mer att bevisa, dessutom vill han ha en vinst mot Carreno-Busta på grus. Båda två slarvade lite under deras förra matcher men tycker att argentinaren Schwartzman visade lite mer mot Elias Ymer än vad Busta gjorde mot sin spanska landsman Albert-Vinolas.

Dessutom betyder rankingpoängen mer för Schwartzman här eftersom det är på grus har sina största framgångar medans Busta är mer allround.
Det är ett gyllene tillfälle att toppa formen inför nästa anhalt som är Hamburg nästa vecka som är den sista ATP 500 turneringen på grus detta året.

Baserat på vad jag såg från deras första matcher så känns det bra att lägga medium insatts på Schwartzman.

SPELET

Diego Schwartzman vinner

5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Diego Schwartzman vinner på Pinnacle