Dimitri van den Bergh vs. Michael van Gerwen 23/7 “Michael…

Dimitri van den Bergh vs. Michael van Gerwen 23/7 "Michael…

SpelTorsten

MAXBET: Då har vi kommit till semifinaler i årets World Matchplay och i den första semifinalen möts förra årets finalist och 2020 års vinnnare Dimitri van den Berg och 2015 & 2016 års vinnare Michael van Gerwen.

Michael van Gerwen dominerade världsdarten i många år och anses som en av de bästa genom tiderna med Phil Taylor och har vunnit allt man kan vinna i dart. Efter några år där han inte kommit upp till sin toppform så visade han stundtals mot Nathan Aspinall i semifinalen att han fortfarande är att räkna med. En period så såg han inte ut att kunna missa och bombade 180s och kastade riktigt bra. “MVG” har en bra bit upp till att bli världsetta igen men en vinst i denna turneringen så minskar han gapet och har möjligheten att bli det innan året år slut, något som måste motivera “MVG” extra med tanke på tävlingsmänniskan han är. Men nog om det, detta speltips har egentligen ingenting med den förra världsettan att göra så vi går vidare.

Dimitri van den Bergh stod för en riktigt bra match mot världsmästaren och vännen Peter Wright. Efter underläge 1-4 vid första pausen gick han och vann 9 av de nästa 10 leg och skapade sig en klar ledning. Peter Wright bytte pilar för fjärde gången i matchen och började kasta riktigt bra något vi tackar för då maxbetet var i fara men som han ordnade upp snyggt, det hjälpte dock inte då van den Bergh höll undan och vann. Eftersom jag delat van den Bergh som vinnare av turneringen till 15x så spelar jag ingen vinnare här och känner väl egentligen att det kan gå lite hur som helst faktiskt. Däremot fortsätter vi på samma linje som tidigare och siktar in oss på ytterligare ett pilsnitt spel då jag känner att vi har en liten edge här mot spelbolagen. Vet inte hur de sätter linorna men antar att de utgår från säsongens snitt osv.
Det som de missar där är ju att de spelar ett kortare format som regel, först till sex legs medans här i semifinalen kastar först till 17. Det ger mer flyt och större rum för eventuell svacka som de kan rädda upp senare under matchen.

Linan på denna matchen är 97.5 ett snitt som Dimitri klarat galant 10 matcher i rad i denna turnering de senaste tre åren. Självklart maxbet när han möter en MVG i storform. Det kommer bli en fantastisk match där båda ligger över över 100 i pilsnitt tänker jag så detta är inget att snacka om. Båda är riktigt bra om dagen och kommer pressa varandra in i det sista. De är båda bra på avsluten om dagen och kan inte se hur han inte når denna lina.

Startar 21:00

Dimitri van den Bergh över 97.5 i snitt på tre pilarMAXBET: 10/10 Units investerasSpelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Dimitri van den Bergh över 97.5 i snitt på tre pilar på Bet365