Dirk van Duijvenbode vs. Danny Noppert 22/7 “Vi fortsätter…

Dirk van Duijvenbode vs. Danny Noppert 22/7 "Vi fortsätter…

SpelTorsten

Maxbetet satt fint då Wright snittade strax över 100 även om det såg mörkt ut där ett tag men blev jackpot då maxbet gick in och även van den Bergh som kvartsvinnare som jag rekade ut på Twitter. Här fortsätter vi på samma spår och kör ett nytt spel på pilsnitt på tre pilar.

Dirk van Duijvenbode vann en konstig match mot Michael Smith och gick vidare till kvartsfinal. Eftersom jag även har honom som kvarts vinnare till 6x och som vinnare av turneringen (delat på twitter) så skippar jag spel på vinnare här då. Noppert är i otroligt bra form så kan mycket väl vinna denna matchning och bolagen är eniga om att det blir jämt, linan är nämligen helt jämn.

Där för väljer jag att gå in på ett likadant spel vi körde maxbet på igår med Peter Wright, nämligen att Dirk van Duijvenbode snittar över 96.5 på tre pilar. Han har klarat linan båda matcherna han kastat denna turnering och när han till och med klarade det i förra matchen mot Smith som var otroligt konstig så kommer han klarar det mot Noppert. Han kom inte upp på den 180 nivå han brukar men låg ändå på 98 i snitt vilket är bra. Här räknar jag med att han kastar fler 180s i snitt än matchen mot Smith och det blir så klart viktigt för att snittet ska gå upp. Det blir inget maxbet på detta spel men vi går in med 6/10U. Han är i bra form i övrigt och har en fin säsong bakom sig. Under säsongen har han snittat 96.62 så det är ett fint spel där bolagen är riktigt generösa trots allt.

Detta formatet är som gjort för höga snitt då de spelar ett rakt format först till 16 legs så de har god tid på sig att hitta rytmen och har tom råd med en svacka som Wright under torsdagen. Även denna lina borde röra sig neråt under natten morgondagen så det är bara att slå till så fort ni har chansen.

Startar 21:00

Dirk van Duijvenbode över 96.5 i snitt på tre pilar6/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Dirk van Duijvenbode över 96.5 i snitt på tre pilar på Betway