Djurgården-Timrå 31/3 “Varit en fin injektion för…

Djurgården-Timrå 31/3 "Varit en fin injektion för…

SweHockeyBets

Torsdagen bjuder på ett nytt ångestmöte i nedlflyttningskvalet från SHL. Timrå har kopplat greppet om matchserien mot Djurgården och med tanke på ovissheten väljer vi i stället ut en fin spelarspecial.

När Djurgården hade det som allra tyngst värvade man in Tim Söderlund från AHL och Bakersfield Condors. Forwarden, som har ett förflutet i bland annat Skellefteå och Frölunda har visat sig bli en fin injektion för DIF.

Den kortväxte men snabbskrinnande forwarden stod för 13 poäng på 21 matcher i grundserien och har fortsatt på den inslagna vägen med att göra poäng i båda kvalmatcherna mot Timrå. Kanske har han till och med varit stockholmarnas bästa spelare rent spelmässigt så här långt. I alla fall en av få som visar någon riktig vilja.

Därför ter det sig lite märkligt att vi får hela 2.00 gånger pengarna på att han gör poäng även i det tredje mötet. Djurgården MÅSTE verkligen vinna och en som verkligen brinner för föreningen är Tim Söderlund, som har varit DIF-supporter sedan han var liten.

Forwarden har fått stort förtroende av den nye coachen Joakim Fagervall och med sin fart och frenesi kan han snurra upp vilket försvar som helst. I mina ögon är det bra värde i det här spelet och med tanke på förutsättningarna investeras 2 units i spelet.

Spela Tim Söderlund att göra poäng på Betsson