Dubbel från Norge 10/4 “Har hittat en fin dubbel i norska…

Dubbel från Norge 10/4 "Har hittat en fin dubbel i norska…

SpelTorsten

Efter att blivit blåst på två spel i Norge förra helgen gör vi ett nytt försök.

Molde gjorde jobbet och vann hemma med 1-0 mot Vålerenga. Tyvärr räckte inte det för vårat spel då vi hade Molde & Ö1.5. Chanserna var där med bortdömt mål, de blev blåst på straff och missade chans efter chans. Men det såg bra ut.

I veckan mötte de de söndagens motståndare Strømsgodset i cupen hemma på Aker Stadion där de vann komfortabelt med 3-0. Men Molde har haft svårt borta mot Strømsgodset senaste säsongerna och förlorade med hela 6-0 förra säsongen. Dock fick Molde en utvisning i första halvlek men låg faktiskt under 3-0 innan den kom.

Molde är ett mycket bättre lag och ska vinna här men det är inledningen av säsongen så jag väljer att ”säkra” med att de vinner eller spelar oavgjort och över 1.5 mål i matchen.

Bodø/Glimt fick bara med sig en poäng hemma mot Rosenborg i första rundan och har otroligt tafatta i första halvlek. Man kunde kräva mer från dem då de ändå varit aktiva i spel i Europa under vintern men det var Rosenborg som tog ledningen.

I Andra halvlek vaknade Bodø/Glimt till och gjorde två snabba och tog ledningen 2-1 men Rosenborg svarade snabbt med ett mål och matchen slutade 2-2. Bodø/Glimt får det svårare än Molde då de ställs mot ett hemmastarkt Sandefjord. Att
Bodø/Glimt spelade Conference League kvartsfinal mot Roma under torsdagskvällen gör att jag inte vågar kliva på ett vinnarspel men nöjer mig även här med en dubbelchans på Bodö med minst två mål i matchen.

Molde & Bodø/Glimt är Norges utan tvekan två bästa lag och det är mellan dem som guldet kommer göras upp. I fjol drog Bodø längsta strået och försvarade titeln tre poäng före just Molde. Jag tror det blir en jämn historia även i år mellan lagen men att Bodø sticker av med ligatiteln för tredje gången på rad. Inget av laget ska förlora dessa matcher i normala fall men håller insatsen på medel med tanke på inledningen av säsongen.

SPELET

Molde & Bodø/Glimt X2 + över 1.5 mål i matchen5/10 Units investerasSpelet läggs på Unibet

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Molde & Bodø/Glimt X2 + över 1.5 mål i matchen på Unibet