Elena Rybakina vs. Ons Jabeur 9/7 “MAXBET; Vilket odds vi…

Elena Rybakina vs. Ons Jabeur 9/7 "MAXBET; Vilket odds vi…

SpelTorsten

TEXT UPPDATERAS FORTLÖPANDE

Att den talangfulla tunisiskan Ons Jabeur ska vara favorit är helt rätt, hon är en klass för sig och är ostoppbar när hon sätter igång, något vi fick se i tisdags när hon vände mot Marie Bouzkova där hon förlorade första set 6-3 för att sen vända och vinna på överlägset maner. Jabeur vann de två sista set med 6-1, 6-1. Det är mycket därför jag inte vågar spela handikapp på Maria här då det kan rinna iväg i något av seten.

Däremot har jag hittat ett annat intressant spel inför denna match, nämligen att matchen går tre set. Tycker nämligen oddset är allt för högt här på Bethard som ger oss 3.65 gånger pengarna. Det tycker jag är generöst med tanke på hur bra tennis Maria spelat och hur hon har vänt i set och matcher, hon ger aldrig upp och är nu i en semifinal, kommer kämpa på varje boll i denna match. Samtidigt tänker jag att Maria inte vinner i raka set men för den fega finns Maria +1.5 till tre gånger pengarna.
Jag går för det högre oddset här då jag absolut tror att hon tar minst ett set och Jabeur kommer vinna så ett annat bra spel här är kanske att spela just det, Jabeur vinner men båda tar set som ligger på nära fem gånger pengarna.

Ingen har varit i en semifinal i en Grand Slam tidigare och det kommer garanterat vara nerver som spelar in, det styrker vårat spel tycker jag och det känns mer som ett 50/50 spel att båda tar ett set här med tanke på vad de spelar om, en finalplats i världens anrikaste turnering, Wimbledon.

SPELET

Ons Jabeur vinner10/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Ons Jabeur vinner på Bethard