England -Sverige 26/7 “Har Svenskorna prickat formen?”

England -Sverige 26/7 "Har Svenskorna prickat formen?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Efter lite vila är vi nu framme i EM’s semifinaler och den första att syna är hemmanationen England mot vårat kära Sverige!

Let´s Go!

England – Sverige i den första av två semifinaler och matchen kommer att spelas på Bramall Lane, Sheffield!

England är nog det lag som imponerat mest hittills under detta mästerskap, men jag var nog inte ensam om att reagera på hur laget presterade när det var ett bättre motstånd på andra sidan i kvartsfinalen!? Gruppspelet körde man över allt motstånd men i kvartsfinalen mot Spanien så såg det stundtals väldigt darrigt ut och nu när ett lag som Sverige verkar prickat formen i grevens tid, står på andra sidan, ja då kommer det en del frågetecken på favoritskapet som hemmanationen ändå bär inför detta möte!

Vi vet också om vilken otroligt kapacitet vårat blågula lag har och lyckas dom bara få till det än mer till denna kamp, så finns det goda chanser till att gå segrande härifrån.

Sverige har inte förlorat en landskamp sedan 2020!

Det känns i alla fall som att Sverige har mer att ge än vad man visat hittills och laget brukar höja sig i dessa matcher och vara bäst när det väl gäller. För när laget är på topp, då är det knappt något lag i världen som kan slå våra hjältinnor, som
inte förlorat en landskamp under ordinarie tid sedan mars 2020!

Med tanke på Englands hittills ruggiga mästerskap med hela 16 gjorda mål, mot ett Sverige som oftast höjer sig till denna typ av matcher, så finner jag värde i att spela båda lagen gör mål i denna kvartsfinal!

Faktorer som pekar för mitt spel:

England har hittills gjort hela 16 mål i turneringenSverige har inte förlorat en landskamp under ordinarie tid sedan mars 2020
Sverige har gjort mål i 23 raka landskamper !

Spelet

Jag spelar att båda lagen gör mål till 2,10x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Båda lagen gör mål på Bet365