Europatipset Tips Söndag 10 april » Förslag, Analys & Resultat

Europatipset Tisdag 29 Mars » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 10 april hos Svenska Spel. Nu med cirka 4 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Man City – Liverpool 1

Helgens hetaste match och den mest spännande matchen i Premier League på väldigt länge. Det är serieledarna Man City som tar emot ligatvåan Liverpool och det skiljer endast en poäng mellan lagen. Jag tycker dock att Man City ska hållas som det bättre laget och på hemmaplan ska de utan tvekan vara favoriter. På en kupong med få spelvärda favoriter gillar jag ettan här till runt 40% och det blir en spiketta på min kupong.

2. Brentford – West Ham 1

Efter en längre formsvacka har Brentford verkligen ryckt upp sig med tre vinster på lagets fyra senaste matcher och en övertygande 4-1 seger senast borta mot Chelsea. Jag kan absolut se denna fina form förlängas här på hemmaplan mot ett West Ham som spelade en tuff match mot Lyon redan i torsdags. Tycker denna match känns väldigt öppen och nu när West Ham är streckade till favoriter lutar jag åt hemmalaget. Utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

3. Leicester – Crystal Palace X2

Två lag som står sig jämna i tabellen där lagen står på samma poäng där Leicester dock har två matcher mindre spelade. Leicester ska vara favoriter här på hemmaplan men jag laget kan få det jobbigt mot ett Palace som kommer med fem raka utan förlust och fyra raka hållna nollor, med en 3-0 seger senast mot Arsenal. Jag tycker inte Leicester ska ha över 55% chans till seger här och jag ser spelvärde på Palace. X2 blir valet.

4. Norwich – Burnley 2

Bottenmöte och tre tunga poäng på spel mellan två lag som är pressade att vinna. Båda lagen har gått tungt på sistone men Burnley tog en efterlängtad seger i veckans hemmamatch mot Everton och den vinsten gav nog ett rejält lyft för självförtoendet. Jag håller Burnley högre här och trots bortaplan ska de vara knappa favoriter. Nu när matchen är streckad helt jämn ser jag värde i tvåan som jag utgår från. Tar även med krysset på mitt större system.

5. Torino – Milan 1X

Efter en sämre period tog Torino en efterlängtad seger senast borta mot Salernitana men här väntar betydligt tuffare motstånd i form av serieledarna Milan. Gästerna ska vara favoriter här men att de ska ha över 70% chans till seger som de nu är streckade till köper jag inte. Torino tog poäng mot Inter för bara några veckor sedan och ska absolut kunna störa även här. Spelbolagen ger Torino runt 50% chans till poäng och 1X till under 30% är riktigt fint.

6. Napoli – Fiorentina X2

Tre tunga poäng på spel här då Napoli jagar Scudetton och Fiorentina jagar en Europaplats till kommande säsong. Precis som tabellen visar ska Napoli såklart värderas högre här och på hemmaplan ska de vara tydliga favoriter. Men när svenska folket streckat ettan till hela 80% samtidigt som spelbolagen ger Napoli runt 55% chans till seger finns det inget värde i att betala för hemmasegern. Värdet ligger på Fiorentina och X2 spelas.

7. Elche – Real Sociedad 1X

Mittenlaget Elche har gått tungt på sistone och jag förstår att svenska folket har lågt förtroende för laget som nu tar emot ligasexan Real Sociedad. Men återigen har vi en rejält överstreckad favorit då Sociedad står i hela 70% trots att marknaden endast ger laget runt 50% chans till seger. Lika stor chans att Elche tar poäng som att Sociedad vinner och att då kunna spela 1X till 30% känns riktigt bra.

8. Espanyol – Celta Vigo 2

Lurig match mellan två lag som står på samma poäng efter 30 omgångar men jag håller ändå Celta Vigo som det bättre laget här men med Espanyols hemmafördel ska det vara jämna chanser till tre poäng. Nu har svenska folket streckat ettan till 45% mot tvåan på 25% och i en helt jämn match på förhand är det då inte svårt att veta var spelvärdet ligger. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

9. Leipzig – Hoffenheim  1

Toppmatch i Bundesliga när ligafyran Leipzig tar emot ligasexan Hoffenheim och även om det bara skiljer fyra poäng mellan lagen ska Leipzig värderas som det klart bättre laget och på hemmaplan ska de vara stora favoriter. Vi har klivit på många underdogs och ska det inte bli astronomiska odds för 13 rätt måste vi hitta lite troliga spikar också. Här tror jag Leipzig ska ha väldigt goda chanser till tre poäng och även om ettan är överstreckad väljer jag att spika Leipzig.

10. AIK – Norrköping X2

Två lag som förlorade sina premiärer i Allsvenskan och nu är pressade att vinna, Peking lär dock vara nöjda med ett kryss här. AIK är det bättre laget denna säsong och värvningen av Jordan Larsson bådar gott. Här på hemmaplan ska de såklart vara favoriter men jag håller inte med svenska folket om att AIK ska ha över 65% chans till seger. Tror på en jämn match på en dålig matta och X2 till runt 35% blir mitt val.

11. Helsingborg – Göteborg 1

Helsingborg hade en tuff premiär borta mot Hammarby där det blev en 2-1 förlust vilket inte säger särskilt mycket. Här ska de ha bättre chans till poäng på hemmaplan mot ett Göteborg som vann sin premiär hemma mot Värnamo men det var utan att imponera. Göteborg är det bättre laget men jag tror absolut Helsingborg kan ge Göteborg en match och till under 25% tycker jag ettan är en fin spik som få vågar kliva på. Jag spikar ettan.

12. Mjällby – Djurgården 1X

Mjällby visade att de inte blir någon slagpåse denna säsong med att vinna borta mot Elfsborg i premiären. På hemmaplan på en tung aprilmatta ska de absolut kunna störa konstgräslaget Djurgården som vann sin premiär hemma mot Degerfors men som nu ställs inför en helt annan uppgift. Tror vi kan få se en tight och målsnål match och jag tror Mjällby ska ha mer än 40% chans till poäng som 1X nu är streckat till. 1X blir valet.

13. Varberg – Kalmar 1X2

Väldigt oviss match där Varberg skrällde i sin premiär när de slog Peking på bortaplan samtidigt som Kalmar stod upp bra men förlorade hemma mot Malmö. Kalmar är det bättre laget men Varberg är svårslagna på hemmaplan och det är kan nog bli en jämn historia. Ser inget större värde i varken odds eller streck och här vill jag få med alla tecken. Helgardering.

Stora raden – 2304kr

Man City – Liverpool 1Brentford – West Ham 1XLeicester – Crystal Palace X2Norwich – Burnley X2Torino – Milan 1XNapoli – Fiorentina X2Elche – Real Sociedad 1XEspanyol – Celta Vigo X2Leipzig – Hoffenheim 1AIK – Norrköping X2Helsingborg – Göteborg 1Mjällby – Djurgården 1X2Varberg – Kalmar 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se