Europatipset Tips Söndag 11 september » Förslag, Analys & Resultat

Europatipset Tisdag 29 Mars » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 11 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 4.5 miljoner i jackpot! Tyvärr med inleds kupongen med tre matches som lottas då matcherna blivit inställda i.om Drottning Elisabeths bortgång.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Arsenal – Everton  1

Lottas efter fördelningen 72-18-10. Inget spelvärde men jag kliver på den troliga lottettan.

2. Crystal Palace – Man Utd 1 2

Lottas efter fördelningen 28-27-45. Följ streckfördelningen närmare spelstopp men i skrivande stund utgår jag från 1 2 men helgarderar på mitt större system.

3. West Ham – Newcastle 1X2

Lottas efter fördelningen 40-28-32. Streckfördelningen sitter korrekt och jag målar på med alla tecken.

4. Hammarby – Djurgården 1

Stekhett Stockholmsderby när ligatrean Hammarby ställs mot ligatvåan Djurgården där fyra poäng skiljer lagen åt. Tycker dessa två lag ska värderas som ganska jämna men det är Bajen som ska vara favoriter här med fördel på läktaren men framförallt en bättre uppladdning då Bajen vilat under veckan till skillnad från Djurgården som spelade borta på Irland redan i torsdags. Djurgården har betydligt mer slitna spelare och det bör visa sig tillslut. Ettan till runt 45% är en bra spik på en kupong med få spelvärda favoriter.

5. Malmö FF – IFK Norrköping 1

Malmö går fortsatt väldigt tungt och blir det väldigt tufft att laget att lösa en topp tre placering och en Europaplats till kommande säsong. Nu har en viss Hareide tagit över detta MFF som jag nu tror kommer att rycka upp sig. Här på hemmaplan ska de ha väldigt goda chanser till seger mot ett Peking som förvisso stod för en fin insats och tre poäng hemma mot Bajen senast men som är ett lag som inte trivs på gräs. Ettan är något hårt streckad men det är en etta jag spikar.

6. Varberg – AIK X2

Med fem raka utan seger börjar Varberg närma sig bottenstriden och jag ser inte mycket som talar för att den trenden ska vända här när de får besök av ett AIK som nu kan fokusera fullt ut på ligan när laget blivit utslagna ur Europaspelet. AIK ska såklart vara stora favoriter här trots bortaplan och även om det mycket väl kan bli en tight match så ska AIK ha väldigt goda chanser att få med sig en poäng. Tror X2 räcker långt här och det blir mitt val.

7. Bologna – Fiorentina 2

Två lag som inlett säsongen svagt där Bologna står utan seger efter fem omgångar och får nu besök av ett Fiorentina med endast en seger efter sina fem första matcher. Gästerna ska dock kunna höja sig och Fiorentina ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Tycker tvåan till runt 40% är en intressant spik som jag väljer att utgå från, men på mitt större system tar jag med alla tecken.

8. Sassuolo – Udinese 2

Sassuolo har blandat och gett inledningsvis och vi kan nog förvänta oss att klubben fortsätter så och blir ett mittenlag denna säsong. Nu får de besök av ett Udinese som verkligen inlett starkt och som senast vann mot uppsnackade Roma med hela 4-0. Tror Udinese är på riktigt denna säsong och här ska de gå in som favoriter trots bortaplan. Jag utgår från tvåan även här och tar med krysset på mitt större system.

9. Getafe – Sociedad 1X

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då svenska folket underskattar hemmalaget rejält. Visst har Getafe fått en tuff start på säsongen där laget står utan seger efter fyra omgångar. Getafe ska också vara underdogs här på hemmaplan mot ett Real Sociedad som inlett ganska fint. Men att gästerna ska ha runt 70% chans till seger som laget nu är streckade till är en rejäl överdrift och jag ser inget värde i att betala för den tvåan. 1X spelas.

10. Real Betis – Villarreal 2

Två lag som båda inlett säsongen fint där både Betis och Villarreal vunnit tre av sina fyra första matcher. Det är dock Villarreal som ska ses som det bättre laget här och Villarreal ska också vara knappa favoriter här trots bortaplan. Är oerhört imponerad av detta Villarreal som efter fyra omgångar fortfarande inte släppt in ett mål. Tror på gästerna här och jag utgår från tvåan men tar ändå med krysset på mitt större system.

11. Monaco – Lyon 1X

Fin match från Ligue 1 när Monaco som blandat och gett inledningsvis tar emot ligafyran Lyon som inlett säsongen starkt. Gästerna ska ses som det bättre laget här men med sin hemmafördel är det ändå Monaco som ska vara favoriter här. Tycker Monaco är bättre än vad resultatraden inledningsvis visar och jag tror Monaco ska ha goda chanser till poäng här. Jag spelar 1X.

12. FC Köln – U. Berlin X2

Två lag som det endast skiljer två poäng mellan efter fem omgångar där båda lagen fortfarnade är obesegrade. Fem omgångar säger dock inte jättemycket men det är två lag som ska värderas som ganska jämna där jag ändå håller Union Berlin som snäppet vassare. Tycker hemmalaget Köln blivit lite väl stora favoriter här till runt 50% och jag tycker spelvärdet ligger på gästerna. X2 blir mitt val.

13. Freiburg – Mönchengladbach X2

Vi avslutar med ett fint skrälldrag då svenska folket stirrar alldeles för mycket på tabellen där Freiburg toppar Bundesliga efter fem omgångar. Visst går det inte att blunda för Freiburgs fina start på säsongen men laget kommer såklart sjunka i tabellen och de ska verkligen inte ha 70% chans till seger här mot ett starkt Gladbach. Väldigt fint spelvärde på gästerna och X2 blir mitt val.

Stora raden – 2304kr

Arsenal – Everton 1Crystal Palace – Man Utd 1X2West Ham – Newcastle 1X2Hammarby – Djurgården 1Malmö FF – IFK Norrköping 1Varberg – AIK X2Bologna – Fiorentina X2Sassuolo – Udinese X2Getafe – Sociedad 1XReal Betis – Villarreal X2Monaco – Lyon 1XFC Köln – U. Berlin X2Freiburg – Mönchengladbach X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se