Europatipset Tips Söndag 28 augusti » Förslag, Analys & Resultat

Europatipset Tisdag 29 Mars » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 28 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Aston Villa – West Ham 1X2

Vi inleder med en lurig match från Premier League där Aston Villa tar emot West Ham och det är två lag som jag tycker ska värderas som relativt jämna inför denna säsong. Efter tre omgångar står Aston Villa på tre poäng och West Ham på noll poäng. Men tabellen säger inte särskilt mycket såhär tidigt och även om Aston Villa ska vara favoriter med sin hemmafördel ska West Ham absolut kunna sno åt sig poäng. Ser inget större spelvärde och vill därför få med alla tecken. Helgardering.

2. Nottingham – Tottenham 2

Nykomlingarna Nottingham får ändå vara nöjda med sin start på säsongen där laget står på fyra poäng efter tre matcher. Klubben har värvat för stora summor under sommaren men jag tycker fortfarande inte det är ett lag som håller för Premier League. Nu får de besök av ett Spurs som ser spännande ut denna säsong och som ska vara stora favoriter här trots bortaplan. Tottenham är som i princip alla favoriter på denna kupong överstreckade men jag tycker ändå tvåan här är en vettig spik som jag kliver på.

3. Wolves – Newcastle 1

Wolves står endast på en poäng efter tre omgångar och får nu besök av ett Newcastle som är obesegrade efter tre omgångar. Men säsongen är ung och även om Newcastle ska ses som det bättre laget här så tycker jag oddsen ska stå sig jämna med Wolves hemmafördel. Nu är Wolves streckade till underdogs och då ser jag lite värde i ettan som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

4. AIK – Hammarby 1X

Stekhett Stockholmsderby mellan två lag som fortfarande har bra häng på guldstriden. Skiljer endast fyra poäng mellan lagen till Bajens fördel och gästerna ska ses som det bättre laget för stunden. Hammarby går också in som favoriter här hos spelbolagen vilket jag inte riktigt köper. Jag tycker oddsen borde stå sig jämna då AIK ändå har en ganska tung hemmafördel här med tanke på underlaget. Jag utgår från 1X men tar ändå med alla tecken på mitt större system, känns väldigt öppet.

5. Helsingborg – Mjällby 2

Helsingborg tog en tung seger senast i bottenmötet mot Sundsvall och Helsingborg har nu endast en förlust på lagets fem senaste matcher. Detsamma gäller gästerna Mjällby som tog en fin poäng senast mo Malmö och som ska vara favoriter här trots bortaplan. På en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag tvåan här till under 40% är en okej spik att utgå från. Men vill även få med krysset på mitt större system.

6. Malmö FF – Kalmar X2

Malmö tog sig i veckan vidare till Europa League och kan nu lägga full fokus på Allsvenskan där laget har ett avstånd att jobba ikapp. Men nu spelade laget match i Turkiet redan i torsdags och att Malmö då ska städa av ett starkt Kalmar är jag inte så säker på. Håller inte med svenska folket som streckat Malmö till runt 75% och jag tycker spelvärdet ligger på Kalmar. X2 blir valet.

7. Göteborg – Sirius X2

Efter en finare period har Göteborg nu fallit tillbaka med två raka 0-1 förluster mot Bajen och Kalmar. Här ska de dock ha goda chanser att studsa tillbaka på hemmaplan mot Sirius. Men jag tycker svenska folket överskattar Göteborg rejält här då ettan blivit streckad till över 70% samtidigt som spelbolagen ger hemmalaget runt 55% chans till seger. Med det sagt finns det inget värde i att betala för ettan och mitt val blir X2 även här.

8. Espanyol – Real Madrid 2

Espanyol ser inte särskilt spännande ut inför denna säsong och står nu på en poäng efter två omgångar och jag tror inte på någon ny poäng här när de får besök av de regerande mästarna Real Madrid som inlett med två vinster. Behöver knappast motivera klasskillnaden här och Real Madrid ska såklart vara stora favoriter trots bortaplan. Tvåan är också överstreckad men vi kan inte bara spela underdogs och här väljer jag ändå att spika tvåan för att spara tecken till bättre lägen att fälla favoriter. Real vinner bara.

9. Getafe – Villarreal 1X

Här tycker jag svenska folket drar lite väl stora slutsatser av de två första omgångarna där Getafe inlett med två förluster och Villarreal har vunnit sina två inledande matcher. Villarreal är också det bättre laget här och ska vara favoriter trots bortaplan. Men att Villarreal ska ha över 65% chans till seger på bortaplan tycker jag är en rejäl överdrift och jag tycker vi får ett väldigt fint spelvärde på 1X som blir mitt val.

10. Fiorentina – Napoli 1X

En fin match från Serie A där Fiorentina inlett med en seger och ett kryss samtidigt som Napoli inlett med två vinster. Napoli är nog bättre än vad många trott inför denna säsong och gästerna ska vara favoriter här trots bortaplan. Men jag tycker ändå Napoli blivit lite för stora favoriter och jag tycker inte gästerna ska ha över 50% chans till seger. Förväntar mig en jämn match och jag tycker spelvärdet ligger på Fiorentina. 1X blir valet.

11. Verona – Atalanta 2

Verona har inlett säsongen svagt med en 2-5 förlust mot Napoli och en poäng senast mot Bologna. Nu säger inte två omgångar särskilt mycket men jag tror Verona får en jobbig säsong. Nu får de besök av ett klart bättre Atalanta som kanske haft sina glansdagar men som fortfarande står sig väldigt bra. Trots bortaplan ska Atalanta vara tydliga favoriter här och kan tvåan hålla sig runt 55% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på.

12. Nice – Marseille 1

Sydderby i Frankrike när Nice tar emot Marseille i en match som brukar bli stökig. Efter tre omgångar har Nice endast tagit en poäng samtidigt som Marseille står sig obesegrade på sju poäng. Marseille är också det bättre laget här men att de ska ha över 45% chans till seger på bortaplan tycker jag är en överdrift. Med Nice hemmafördel tycker jag oddsen ska stå sig jämna och jag ser fint värde i ettan till under 30%. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

13. Werder Bremen – Frankfurt X2

Vi avslutar i Bundesliga där tre omgångar spelats och Bremen står på fem poäng samtidigt som Frankfurt jagar sin första seger. Men måste återigen trycka på att tabellen inte säger något såhär tidigt på säsongen och Frankfurt ska fortfarande värderas som det bättre laget här. Nu ska Bremen ändå vara knappa favoriter med sin hemmafördel men de ska inte ha runt 50% chans till seger som de nu är streckade till. Fint spelvärde på Frankfurt och X2 blir mitt val.

Stora raden – 2304kr

Aston Villa – West Ham 1X2Nottingham – Tottenham 2Wolves – Newcastle 1XAIK – Hammarby 1X2Helsingborg – Mjällby X2Malmö FF – Kalmar X2 Göteborg – Sirius X2Espanyol – Real Madrid 2Getafe – Villarreal 1XFiorentina – Napoli 1XVerona – Atalanta 2Nice – Marseille 1XWerder Bremen – Frankfurt X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se