Europatipset Tips Söndag 3 april » Förslag, Analys & Resultat

Europatipset Tisdag 29 Mars » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 3 april hos Svenska Spel. Nu med cirka 4 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. West Ham – Everton 1X2

Tre tunga poäng på spel där West Ham jagar en Europaplats och gästerna Everton krigar för sin överlevnad i Premier League. Precis som tabellen visar ska West Ham värderas som det klart bättre laget här och med sin hemmafördel ska de vara tydliga favoriter. Men jag tycker både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag helgardera.

2. Tottenham – Newcastle 1X

Tottenham gick in i landslagsuppehållet med en fin form i ryggen och jag ser ingenting som talar för att lagets fina trend ska vändas här på hemmaplan mot ett Newcastle som efter en lång vinstsvit förlorade två raka matcher innan uppehållet. Tottenham ska värderas klart högre än Newcastle och hemma i London ska Tottenham gå in som stora favoriter. Ettan är dock överstreckad vilket gör att jag iallafall vill få med krysset. 1X ska räcka här.

3. Juventus – Inter 2

Derby d’Italia och tre tunga poäng på spel när ligafyran Juventus tar emot ligatrean Inter där endast en poäng skiljer lagen åt där Inter förvisso har en match mindre spelad. Inter är dock det bättre laget denna säsong och trots bortaplan är det Inte som går in som favoriter här. Nu när svenska folket streckat Inter till underdogs tycker jag värdet ligger på gästerna och tvåan till runt 30% är en fin spik som jag kliver på.

4. Sampdoria – Roma X2

Sampdoria går svagt denna säsong men har ändå hyfsad god marginal ner till nedflyttningsstrecket. Nu får de besök av ligafemman Roma som är väldigt ojämna denna säsong men som nu kommer med gott självförtroende med fem raka utan förlust och en 3-0 seger i derbyt senast mot Lazio. Roma ska gå in som stora favoriter här men då tvåan är överstreckad vill jag iallafall få med krysset och X2 bör vi sitta trygga med.

5. Atalanta – Napoli 1

En fin match mellan två lag som brukar bjuda på underhållande fotboll när ligasexan Atalanta tar emot ligatvåan Napoli där Atalanta ska vara favoriter med sin hemmafördel. Atalanta har inte varit lika bra denna säsong som tidigare säsonger men laget har dragits med stora skadebekymmer som nu börjat ljusna något. På en kupong med få spelvärda favoriter gillar jag ettan här till runt 35-40% och jag utgår från hemmasegern men tar även med krysset på mitt större system.

6. Udinese – Cagliari 1

Viktig match mellan två lag som behöver tre poäng för att ryckas sig loss från bottenstriden och det är Udinese som ska ha störst chans att göra detta. Cagliari går tungt för stunden med tre raka förluster i ryggen utan att ett enda mål framåt och jag tror laget från Sardinien får det jobbigt här. Udinese är det bättre laget och kan ettan hålla sig runt 55% tycker jag det är en vettig spik som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

7. Barcelona – Sevilla 1

Sett till tabellen skiljer det endast tre poäng mellan lagen till Sevillas fördel men jag tycker tabellen är rejält missvisande då Barcelona blivit ett helt nytt lag sedan Xavi tog över rodret och med ett par fina nyförvärv i januari. Barcelona kommer senast från en 4-0 seger borta mot Real Madrid och Barcelona är nu seriens bästa lag igen. På hemmaplan mot ett Sevilla som gått knackigt de senaste veckorna ska Barca ha goda chanser till seger. Favoritskapet är pressat men jag spikar ettan.

8. Real Betis – Osasuna X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då ligafemman Real Betis blivit alldeles för stora favoriter hemma mot ligatian Osasuna. Betis är det bättre laget och ska vara favoriter med sin hemmafördel men nu när ettan blivit streckad till runt 70% samtidigt som spelbolagen ger hemmalaget runt 50% vinstchans finns det inget värde i att betala för ettan. Värde får vi istället på X2 som blir mitt val här.

9. Valencia – Cadiz X2

Även här tycker jag vi har en överskattad hemmafavorit när Valencia blivit streckad till närmare 70% trots att spelbolagen endast ger laget runt 50% chans till seger. Visst talar det mesta för hemmalaget men allt har ett pris och jag är inte beredd att betala för ettan till nuvarande streckning. Återigen ligger spelvärdet på gästerna och X2 blir valet. 

10. Göteborg – Värnamo X2

Premiär i Allsvenskan när Göteborg tar emot nykomlingarna Värnamo och det är två lag som inte imponerade på mig i Svenska Cupen. På pappret är det inget snack om att Göteborg är det bättre laget och de ska såklart vara favoriter på hemmaplan. Men att Göteborg bara ska städa av Värnamo i en premiär är jag inte övertygad om och att Göteborg ska ha över 65% chans till seger som de nu är streckade till håller jag inte heller med om. Utgår från X2 men tar ändå med alla tecken på mitt större system.

11. Kalmar FF – Malmö FF X2

Kalmar gjorde en strålande säsong ifjol och då Rydström är kvar som tränare talar mycket för att det återigen blir en fin säsong för Kalmar som dock tappat ett par tunga pjäser. Här får de besök av favorittippade Malmö som gjorde jobbet i Svenska Cupen och som ska vara klara favoriter här trots bortaplan. Jag tror inte Malmö förlorar denna match och tar vi med krysset så tror jag vi sitter bra på X2 som bör räcka.

12. Norrköping – Varberg 1

Lite svårt att veta var vi har detta Norrköping som jag tror kommer bjuda på höga toppar och djupa dalar denna säsong. Här på hemmaplan mot Varberg ska de iallafall gå in som stora favoriter och ettan är ett väldigt troligt utfall. Jag kommer också utgå från hemmasegern här men då ettan är och lär förbli överstreckad vill jag ändå kasta med tvåan också på mitt större system som skulle kunna rensa bort väldigt många system.

13. Sirius – Sundsvall 1

Sirius har gjort ett par spännande nyförvärv men att laget fått behålla spelare som Kouakou och Zeidan får ses som det mest positiva från vinterfönstret. Här på hemmaplan ska de gå in som klara favoriter mot ett Sundsvall som sett bleka ut under försäsongen och som värderas som sämst i serien inför säsongen. Visst brukar nykomlingar kunna sprattla till i början på säsongen men till runt 55% gillar jag ettan som spikas på min lapp.

Stora raden – 2304kr

West Ham – Everton 1X2Tottenham – Newcastle 1XJuventus – Inter 2Sampdoria – Roma X2Atalanta – Napoli 1XUdinese – Cagliari 1XBarcelona – Sevilla 1Real Betis – Osasuna X2Valencia – Cadiz X2Göteborg – Värnamo 1X2Kalmar FF – Malmö FF X2Norrköping – Varberg 1 2Sirius – Sundsvall 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se