Europatipset Tips Söndag 31 juli » Förslag, Analys & Resultat

Europatipset Tisdag 29 Mars » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 31 juli hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. England – Tyskland 1X

En värdig EM-final mellan turneringens två bästa lag som båda vunnit samtliga sina matcher detta mästerskap. Känns ovisst på förhand mellan två nationer som jag tycker ska värderas som jämna. Men England ska ändå gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag tror inte England förlorar efter ordinarie tid. 1X ska räcka långt och det blir mitt val.

2. Paris SG – Nantes 1

En titel står på spel i Frankrike när PSG ställs mot Nantes i Supercupen och det här ska bara kunna sluta på ett sätt. PSG kan förvisso tappa poäng mot de flesta lag i Frankrike men när en titel står på spel brukar PSG göra jobbet och även om favoritskapet är rejält pressat kliver jag på den raka ettan.

3. Elfsborg – Häcken 1X

Här tycker jag svenska folket stirrar lite väl mycket på tabellen när Elfsborg blivit streckade som underdogs hemma mot Häcken. Inget snack om att Häcken varit det bättre laget den första halvan av säsongen men i grunden skiljer det inte så mycket mellan dessa lag och i Borås ska Elfsborg vara favoriter. Fint värde på 1X som blir mitt val.

4. Hammarby – Värnamo 1X

Hammarby är på gång med tre raka 3-0 vinster och en 3-0 seger här på hemmaplan mot bottenlaget Värnamo skulle nog inte förvåna någon. Värnamo var på Tele2 för bara någon vecka sedan och då slutade det med en 5-0 förlust mot Djurgården och jag har svårt att se hur Värnamo ska orka stå emot här. Men ettan har ändå blivit så hårt spelad att jag måste kasta in krysset som skulle kunna rensa bort de flesta system. 1X spelas där vi såklart hoppas på krysset för utdelningens skull.

5. Sirius – Mjällby 1X2

Lurig match mellan två lag som det endast skiljer en placering och två poäng mellan till Mjällbys fördel. Tycker också att det är två lag som ska värderas som jämna och då ska Sirius gå in som favoriter här med sin hemmafördel på konstgräset. Men jag tycker värderingarna sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

6. Utsikten – Örgryte 1

Göteborgsderby när mittelaget Utsikten tar emot bottenlaget Örgryte och det går inte att säga annat än att Utsikten är det bättre laget och ska gå in som favoriter här mot ett Örgryte som fortsatt går svagt. Utsikten är starka på konstgräs och jag tror Utsikten ska ha goda chanser att lösa tre poäng här. Jag utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

7. Västerås – Öster 1 2

Västerås är väldigt ojämna denna säsong med höga toppar och djupa dalar. Nu får de besök av ligafemman Öster som tog en tung seger senast mot AFC och som absolut ska kunna hota om uppflyttning denna säsong. Öster ska värderas klart bättre här men Västerås kan göra riktigt bra matcher från ingenstans och nu när krysset är överstreckat väljer jag att spela 1 2 här.

8. Sarpsborg – Lilleström 1

Vi tar oss till Norge där mittenlaget Sarpsborg tar emot ligatvåan Lilleström men tabellen ger inte en helt rättvis bild här då Sarpsborg är bättre än vad tabellen visar och Lilleström sämre. Det har också spelbolagen koll på då Sarpsborg går in som favoriter här med sin hemmafördel och nu när Sarpsborg är streckade som underdogs på kupongen tycker jag vi får ett fint värde på den raka ettan som jag spikar.

9. Molde – Strömsgodset 1

Molde går in som en av kupongens största favoriter och det med all rätt när serieledarna tar emot ligasexan Strömsgodset. Molde kommer med fem raka vinster i ryggen och kunde lufta truppen i veckans match mot Elfsborg. Strömsgodset har endast vunnit en av sina fem senaste och jag tror inte den negativa trenden vänder här. Favoritskapet är pressat men jag tror det smartaste är att spara sina tecken och spika ettan, vilket jag gör.

10. Silkeborg – Bröndby 1

Den danska ligan har precis dragit igång och Silkeborg kommer från en tung 3-1 seger borta mot Midtjylland och ska ha goda chanser att följa upp det med en ny seger här på hemmaplan mot Bröndby. Gästerna spelade match redan i torsdags och Conference League kvalet vilket lär kännas i benen inför denna match där det även kan bli en viss rotation. Kan ettan hålla sig kring nuvarande 45% tycker jag det är en vettig spik att utgå från, tar dock även med krysset på mitt större system.

11. Viborg – Köpenhamn 1X

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då svenska folket underskattar hemmalaget Viborg något enormt. Båda lagen står på tre poäng efter två omgångar i ligan och även om Köpenhamn är det bättre laget och ska vara favoriter så ska de inte ha över 60% chans till seger. Tycker vi får ett riktigt fint spelvärde på hemmalaget och 1X blir mitt val.

12. Young Boy – Grasshoppers 1

Stormatch i Schweiz när Young Boys tar emot Grasshoppers men nuförtiden är det en rejäl klasskillnad mellan dessa lag där Grasshoppers inte ska ha mycket att säga till om. Young Boys har inlett säsongen strålande med två vinster och en målskillnad på 7-0 och jag tror inte Grasshoppers kommer kunna störa här. Jag spikar ettan och går vidare.

13. Ljungskile – Olympic 1X

Söderettan är tillbaka efter sommaruppehållet och vi bjuds direkt på en toppmatch när ligatvåan Ljungskile får besök av ligatrean Olympic där endast en poäng skiljer lagen åt efter 14 omgångar. På pappret är Ljungskile klart bättre och här på hemmaplan ska de vara tydliga favoriter. Jag kommer också utgå från 1X men på mitt större system väljer jag ändå att ta med alla tecken.

Stora raden – 2304kr

England – Tyskland 1XParis SG – Nantes 1Elfsborg – Häcken 1XHammarby – Värnamo 1XSirius – Mjällby 1X2Utsikten – Örgryte 1XVästerås – Öster 1 2Sarpsborg – Lilleström 1XMolde – Strömsgodset 1Silkeborg – Bröndby 1XViborg – Köpenhamn 1XYoung Boy – Grasshoppers 1Ljungskile – Olympic 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se