Francisco Cerundolo vs. Sebastian Baez 17/7 “Helargentinsk…

Francisco Cerundolo vs. Sebastian Baez 17/7 "Helargentinsk…

SpelTorsten

Då har vi kommit till finalen av årets upplaga av Nordea Open i Båstad. Det är två argentinare som möts och de har spelat mot varandra förr.

De möttes två gånger förra året där Sebastian Baez vann båda mötena med 2-1 i set och är utan tvekan den bättre tennisspelaren av de två. Denna gång är det inget undantag och även om Cerundolo slagit ut namn som regerande mästaren och världsfemman Casper Ruud och spanjoren Carreno-Busta så håller jag Baez som given vinnare här. Han har seglat fram genom turneringen och har imponerat.

Det är två ruskigt talangfulla argentingare som gör upp här men tycker Baez är överlägsen tekniskt. Med tanke på att han bara är 170cm och tillhör de kortaste på touren (med sin landsman Diego Schwartzman) så kompenserar han det med sin snabbhet, tennis IQ och teknik. Otroligt svår att överspela och har en bra serve för sin längd.
Otroligt duktigt att styra sina servegame och få motståndaren i obalans. Nu hoppas jag inte detta tredje möte mellan dem kommer bli lika jämn och behöva tre set och hoppas Baez tar kommando direkt och avgör efter två set så ska handikappet sitta fint.

Det har varit en härlig vecka i Båstad med riktigt bra väder och ett otroligt startfält. Vi får hoppas på en repris nästa år och då ska jag försöka vara på plats och få med mig lite av den sköna atmosfären. Men årets vinnare av turneringen blir Sebastian Baez som jag spelade som vinnare till 21 gånger pengarna i början av veckan.

SPELET

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Sebastian Baez -2.5 games på Pinnacle