Gary Anderson vs Dirk van Duijvenbode 17/9 “180 spel på…

Gary Anderson vs Dirk van Duijvenbode 17/9 "180 spel på…

SpelTorsten

Dirk van Duijvenbode mot Anderson blir nog en jämn match med liten fördel för nederländaren Dirk van Duijvenbode som kastat bättre senaste året.

Dirk van Duijvenbode började år 2022 rätt trögt och fick inte den utväxlingen vi hade förvntat oss efter ett starkt fjolår men sakta men säkert har han hittat mer och mer tillbaka och ligger nu rankad som nummer 13 i världen vilket är karriärbästa och jag tror inte det dröjer länge innan han når Top10. Det som är problemet med DvD som vi kallar han från och med nu i detta speltips är att han är allt för ojämn i matcherna. Han har en otrolig kapacitet men blandar med slarv. Det han alltid är säker på är 180 kastandet och det är det vi ska spela på här. Hur dåligt han än kastar så har han den kvaliteten att han alltid kan hitta en 180 och därmed alltid är ett hot och aldrig kan räkna bort från matcher.

Gary Anderson är en av tidernas bästa dartspelare men är i slutet av sin karriär, ryggbesvär har plågat honom i många år och trots hyfsade resultat senaste åren så tränar han ingen dart längre, han åker till tävlingar för att han är rankad och bara “köttar” på. Han är en otroligt duktig dartspelare men när man inte får in timmarna på träning så kommer resultaten därefter hur talangfull man än är. Det är väl det som kommer ikapp honom nu och han är inte lika jämn som han brukar. Nu ska han ta emot en DvD som fick en match igår och är varm. Det blir en otroligt tuff match för Anderson men det är inte vinnarspel vi ska gå in på här utan 180 spel.

DvD tillhör de absolut bästa 180 kastarna i världen, kanske den absolut bästa och ska nu möta Anderson som inte kastat i turneringen. DvD är varm i kläderna och har vunnit de tre senaste matcherna mot Anderson så självförtroendet är på topp och eftersom han har en match i ryggen inför denna kommer han kunna kasta avslappnat och bekvämt. Anderson kastar dessutom snabbt och utan omständigheter vilket passar DvD perfekt som oxå kastar snabbt som en maskin.

Kolla in mina ANDELAR för dagens Stryktips, Topptips & Powerplay här

Att DvD som är på uppgång mot en Anderson på nedgång kastar flest 180s till oddset 1.80 är taget även på detta korta format och jag går in med 6/10U

SPELET

Dirk van Duijvenbode kastar flest 180s.6/10 Units investeras.Spelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Dirk van Duijvenbode kastar flest 180s på Betway