Gerwyn Price vs. Joe Cullen 18/9 “MAXBET på världsettan”

James Wade vs. Gerwyn Price 27/8 "Vi kör ett morgonspel på…

SpelTorsten

Vi startar söndagen med ett MAXBET och det är på ingen mindre än världsettan och den fenomenala Walesaren Gerwyn Price.

Gerwyn Price är tillbaka från sin handledsskada och kastar bra pil om dagen. Han har varit riktigt bra på 180s i det sista och det ska utnyttjas idag.
LeoVegas erbjuder en riktigt bra lina och ligger på 1.91 medans de flesta andra bolag ligger mer rätt på 1.70 ungefär.

Det är kvartsfinaler i World Series Finals och Price tar emot Joe Cullen som varit riktigt bra i år och jag förväntar mig en jämn mat med många omgångar vilket gynnar 180 spelet. Vi ska alltså spela på att Gerwyn Price kastar minst fem 180s, något jag tror han klarar alldeles utmärkt under dessa omständigheter.

Första två rundorna kastade de först till sex legs men nu i kvartsfinalerna går matcherna alltså först till tio och med Price form och vad han normalt sett kastar så ska han kasta 5-7st 180s i detta formatet om ni Cullen bjuder upp till dans vill säga. Price är en kastare som kastar väldigt rakt och går på en del 180s. Han bytter inte så ofta ner till T19 som många gör utan han satsar på 180s helt enkelt.

Igår var han riktigt illa ute mot canadensaren Campell men lyckas vända på steken och vände matchen och vann. Han kastade tre 180s på elva legs vilket är helt okey när det var första matchen för honom denna turnering. Nu ska han kasta mot en Cullen som är riktigt bra på 180s och varit bra i år så kommer Price bli pressad in i de sista och det kommer krävas en hel del 180s från honom för att knipa vinsten här.

Vi kliver på med ett MAXBET helt enkelt när jag tycker det är en otroligt spelbar lina på LeoVegas

SPELET

Gerwyn Price O4.5 180s10/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Gerwyn Price O4.5 180s på LeoVegas