Hockey-VM Långtidsspel 13/5 “Ett alldeles lysande…

Hockey-VM Långtidsspel 13/5 "Ett alldeles lysande…

SweHockeyBets

Äntligen, äntligen är det dags! Hockey-VM 2022 är här och från min sida kommer det att komma massvis med speltips under turneringens gång, då det allt som oftast brukar vara en väldigt framgångsrik turnering rent bettingmässigt. Vi börjar med ett långtidsspel som gillas väldigt starkt.

Det finns ett antal lag som bör vara med och slåss om det i år, då VM inte alls är lika stjärntätt som vanligt. Jag räknar med att det kommer stå mellan Finland, Tjeckien, Schweiz, Kanada och till viss del Sverige. Men favoriter inför turneringen är Kanada, fullt rättvist dessutom.

Kanada har helt klart det bästa laget på papperet, innehållandes stjärnor som Mathew Barzal, Drake Batherson och Thomas Chabot för att nämna några. Lägg därtill att det nog kommer hända en hel del under turneringens gång, då man sparat ett par platser för de riktiga stjärnnamnen. Exempelvis är Connor McDavid på gång ut ur Stanley Cup-slutspelet.

Kanada att vinna mästerskapet står i hela fyra gånger degen hos Betsson och det är taget i min bok. Finland, som vunnit de senaste två upplagorna, tror jag inte har var vad som krävs för att göra det en tredje gång på rad. Samtidigt har Sverige inget imponerande lag i mina ögon och jag har svårt att se att de ska vara med och utmana ända in i slutet.

Så, Kanada att vinna turneringen blir ett av mina långtidsspel inför årets hockeyfest, där jag dessutom kommer att vara på plats för att ge er de senaste och bästa speltipsen.

Läs mer om hockey-VM här

Spela Kanada att vinna turneringen på Betsson