James Wade vs. Gerwyn Price 27/8 “Vi kör ett morgonspel på…

James Wade vs. Gerwyn Price 27/8 "Vi kör ett morgonspel på…

SpelTorsten

Nu håller det igång med turneringarna på andra sidan jorden, nämligen i Australien & Nya Zeeland och jag har hittat ett bra spel i Nya Zeeland Darts Masters

Världsettan Gerwyn Price vill nog ta revanschs från förra veckans semifinal förlust mot just Wade och han har goda möjligheter att göra det och kastade mycket bättre än Wade i första rundan och är överlag i bättre form. Man kan aldrig räkna ut Wade men den tävlingsmänniska Price är så kan vi räkna med att han kommer prestera sitt bästa här. Bara att spela Price som vinnare eller något handikapp lockar inte utan jag piffar till det med något som han är mycket bättre på och det är att kasta 180s. Det är korta matcher, först till sex legs så även här hoppar handikapp och slår ihop de båda spelen.

Wade imponerade inte speciellt i första rundan och låg riktigt risigt till men efter en riktigt giftig avslutning på 145 lyckas han bryta tillbaka mot Australiensaren Mathers och knäckte sin motståndare. Han lyckades bryta igen när Mathers kunde kasta för matchen och vann tillslut med 6-5.

Price däremot kontrollerade sin match och vann bekvämt 6-3 med ett pilsnitt över 100 och det är väl där han kommer ligga under lördagsmorgonen mot Wade.

Det som är det farliga här är just Wades säkerhet på dubbeln och hur han hittar de höga avsluten i svåra lägen men håller Price en normal nivå ska han vinna denna match.

När det kommer till 180s är Price överlägsen Wade och ska helt klart kasta 3-4st under denna typ av matcher och ska absolut räcka för att kasta flest.

Med tanke på deras första match och hur formen verkar vara så går jag in på spelet att Price vinner och kastar flest 180s till två gånger pengarna.

SPELET

Gerwyn Price vinner och kastar flest 180s.6/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Gerwyn Price vinner och kastar flest 180s på LeoVegas