Joe Cullen vs. Gerwyn Price 31/3 “Ett odds som måste synas”

Joe Cullen vs. Gerwyn Price 31/3 "Ett odds som måste synas"

SpelTorsten

Det är det torsdag och det betyder Premier League of darts. Har hittat ett fint spel under omständigheterna och vi lägger ett spel på ”underdogen”

Gerwyn Price pendlar mellan första och andra plats på världsrankingen. Han och Peter Wright pendlar mellan etta och två vecka till vecka och båda är i bra form om dagen.
MEN Gerwyn Price har en fraktur i sin kastarm efter en olyckshändelse i början på mars. Han lämnade W.O tidigare denna månad när han skulle möta Joe Cullen i Premier League of darts.

Trots en fraktur i kastarmen vann Gerwyn Price en av deltävlingarna i Players Championship i helgen.

Joe Cullen är och luktar på Top10 platsen bakom Rob Cross och har gjort ett fantastiskt år så långt, kanske bäst i år och ska inte räknas ut i detta möte. Han vilade i helgen och är mer än redo för Gerwyn Price.
Cullen har verkligen varit fenomenal i börjat på året och tog sin första ”TV-seger” i The Masters och Cullens början detta året påminner mycket om Jonny Claytons framfart förra året.

Att vi får 2.37 på Cullen vinst här är taget. Cullen vann förra veckans version av Premier League. Han besegrade förra världsettan Michael van Gerwyn i en mycket jämn match där han drog längsta strået i form av att sätta några riktigt höga och svåra avslutningar. ”MVG” var i stort sätt bättre i matchen men det handlar om att sätta utgångar i pressade lägen vilket Cullen gjorde. Han har något riktigt fint på gång och kan inte blunda för det.

Vad talar för spelet?

✅ Gerwyn Price har en fraktur i kastarmen.✅ Joe Cullen börjar med pilarna (otrolig fördel i detta korta format bäst av elva).✅ Joe Cullen har aldrig kastar så bra som han gör just nu.✅ Joe Cullen har vunnit de tre senaste mot Gerwyn Price (två senaste var i år) så han vet att han kan slå honom.❌ Gerwyn Price har vunnit VM och är rankad tvåa i världen av en anledning och vann trots allt en av deltävlingarna i helgen med fraktur i kastarmen.

SPELET

Joe Cullen vinner5/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

//@SpelTorsten (Twitter)

Spela Joe Cullen vinner på LeoVegas