Jonny Clayton vs Danny Noppert 17/9 “Noppert var het igår,…

James Wade vs. Gerwyn Price 27/8 "Vi kör ett morgonspel på…

SpelTorsten

Då har vi kommit till finalturneringen av World Series där spelarna samlat poäng från alla världens hörn och det är regerande mästaren Jonny Clayton som tar emot Danny Noppert i åttondelsfinal.

Jonny Clayton som gjorde ett helt sinnesjukt år 2021 med flera stora titlar (som denna), World Grand Prix, Masters & Premier League of darts har inte riktigt fått det att stämma detta år och varit lite upp och ner. Nu ska han möta Danny Noppert i andra rundan av World Series, en Noppert som var riktigt bra igår mot australiensaren Simon Whitlock.

Danny Noppert har lite av ett “breakthrough” år där han nått ett gäng finaler och vann dartens FA-Cup, UK Open. Fantastisk bedrift och han har kastat riktigt bra i år och klättrar till en tiondeplats på världsrankingen. Igår var han riktigt het och kastade sex stycket 180s, smällde in den högsta utgången man kan göra, en 170Co (Trippel 20, Trippel 20 sen bulls eye), riktigt snyggt och spelar han som han gjorde igår kommer det bli riktigt tufft för Clayton.

Här ska vi fokusera på 180 kastande där de över säsongen är ganska jämna med liten fördel Danny Noppert men det som talar för detta spel är att Clayton är “seedad” och spelade inte igår samtidigt som Danny Noppert kastade mot Whitlock och var som sagt rikgit bra. Kastar han hälften av sina sex 180s ikväll mot Clayton kan det mycket väl räcka till vinst på den fronten. Clayton är en kapabel 180 kastare det ska vi inte glömma men med tanke på att Noppert är varm i kläderna så ger det värde på han som vinnare av flest 180s.

SPELET

Danny Noppert kastar flest 180s.6/10 Units investeras.Spelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Noppert kastar flest 180s på ComeOn