Josh O’Connor vs. Emran Sakhizaada 13/8 “Sjukt värde på…

Josh O'Connor vs. Emran Sakhizaada 13/8 "Sjukt värde på…

SpelTorsten

Har kommit över ett monsterodds på Emran Sakhizaada som möter walesaren Josh O’Connor. Varför det är ett bra odds ska vi gå närmare på här.

Emran Sakhizaada tränar nämligen på Frontline Muay Thai i Oslo (inte att förväxla med Frontline Academy där Jack Hermansson tränar) och det är nämligen samma klubb som jag tränat på (har paus från träning av familjära orsaker). Här sitter jag på information som inte motiverar det höga oddset, han borde t.o.m. vara favorit om man ser till tidigare erfarenheter och omständigheter. Eftersom det är två fighters som är oerfarna som proffs så har det nog lagt grunden för deras karriär som amatörer och där har O’Connor ett ruskigt bra facit och är obesegrad på åtta matcher. Samtidigt som Sakhizaada står på två vinster och en förlust som amatör. Här kommer det intressanta och som ger värdet i spelet och det är inside informationen som jag sitter på som inte är officiella. Han är egentligen 3-1 som proffs och den enda förlusten var mot en 13kg tyngre motståndare som var 9-0 totalt i MMA. Han är dessutom 8-0 i sin amatör karriär i hemlandet Afghanistan som inte är registrerade officiellt.

Sakhizaada kom till Norge från Afghanistan 2017 och fick precis norskt pass, därför han har varit inaktiv i några år men har tränat stenhårt och är i riktigt bra form.
Han har varit Afghanistans mästare i brottning och varit deras landslagstränare. Han är numera brottningstränare för Frontline Muay Thai och har riktigt bra MMA-brottning. Enligt de uppgifter jag har kommit över så är han otroligt stark och möter här en annan “grappler” men från JUDO bakgrund. O’Connor är brittisk mästare i Judo vilket är imponerande i sig men går inte att jämföra med afghansk mästare i brottning som är en mycket svårare prestation.

Att oddsen är så pass höga måste bero på att de faktiskt inte vet någonting om Sakhizaada och det måste vi utnyttja. Hans motståndare är riktigt bra, man är inte obesegrad utan anledning men att han ska vara så pass stor favorit efter informationen jag har fått är helt fel. Jag kliver in på 6/10U på att han vinner och lägger 1/10U på att han vinner på domslut till 8.5x. Han är bra stående alltså bra med händerna med bra boxning. Han är ruskigt svår att hålla nere om han nu skulle bli nedtagen och har bra press och driv. Hamnar han på backen så kommer han upp lika fort och kommer han i överläge så är han riktigt stark. Det luktar ett domslut lång väg och vi ska vara på rätt sida och inkassera en fin vinst.

SPELET:

Sakhizaada vinner6/10 Units investerasSpelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Sakhizaada på Pinnacle