Kanada-Tyskland 13/5 “Favoriterna inleder med vinst?”

Kanada-Tyskland 13/5 "Favoriterna inleder med vinst?"

SweHockeyBets

Imorgon drar Hockey-VM i Finland äntligen i gång – som jag har längtat. Favoriterna till VM-guldet, Kanada inleder med gruppspelsmatch mot Tyskland och vi tar ställning.

Kanada kommer som vanligt med ett stjärnfyllt lag som består av i stort sett endast NHL-spelare, däribland stjärnor som Mathew Barzal, Pierre-Luc Dubois, Drake Batherson, Thomas Chabot med flera.

Under fredagen går de rödsvarta in i turneringen och man inleder med Tyskland som kommer med ett lag beståendes av inhemska och euroepiska spelare, spetsat med NHL-stjärnorna Moritz Seider och Tim Stützle. Det är tunga namn, men rår man verkligen på Kanada? Nja, där är jag tveksam.

Kanada slog Tyskland (utan Moritz Seider och Tim Stützle) med hela 5-1 i OS i vintras och då ska tilläggas att Kanada endast hade spelare från Europa. Känslan är att Kanada vinner det här relativt komfortabelt och således blir spelet i premiären att Kanada vinner med minst två mål och Kanada -1.5 hittas till fina 2.03 gånger pengarna.

Kanada har helt enkelt ett bättre lag sett till alla lagdelar. För den som inte vågar sig på hcp-linan så finns Kanada att vinna under ordinarie tid till 1.59 hos Betsson, men jag väljer att lita på kanadensarna och tror att man löser linan. 3 units investeras.

Spela Kanada -1.5 på Betsson