Kristianstad-Modo 30/3 “Det går inte att frångå det…

Kristianstad-Modo 30/3 "Det går inte att frångå det…

SweHockeyBets

Kristianstad knep kvartsfinal tre i matchserien mot Modo och vi har nu 2-1 i Ö-vikgängets favör. Under onsdagen drabbar lagen samman igen och vi tar ställning åt ett håll.

Matchserien mellan Modo och Kristianstad har innehållit allt så här långt – grinigt spel, dåliga domare, slagmål på parkeringar, men också fartfyllt spel. Efter att Modo tagit två raka matcher på hemmais knep Kristianstad kvartsfinal tre när kvartsfinalen vände ner till Skåne. Helt rättvist ska sägas, då Modo var helt under isen.

På onsdagskvällen är det dags igen och Modo har nytt läge att införskaffa sig matchboll. Vad talar för att man gör det? Jo, ganska mycket. Bara det faktumet att laget inte förlorat två matcher i rad under hela säsongen är ett väldigt tydligt tecken på att det här laget har en extremt bra moral. I lokalmedia går att utläsa att laget satte upp detta som en målsättning inför säsongen, och att man lyckats med det är faktiskt helt otroligt.

Modo är det bättre laget både i spel fem mot fem och special teams och jag tror att man tar möjligheten att göra 3-1 på Kristianstad och således få möjlighet att avgöra på hemmais på fredag. Modo att vinna under ordinarie tid står i fina 2.35 gånger pengarna hos Unibet och det är taget alla dagar i veckan.

Ö-viklaget får dessutom tillbaka Filip Sveningsson efter den avstängning han ådrog sig mot HV71, vilket ger Modo än större chanser. Forwarden var en av de bättre spelarna i laget innan avstängningen och han ger laget en extra krydda med sin fart och sitt skott.

Jag investerar 4 units i spelet. Lycka till vid rygg!

Spela Modo fulltid på Unibet