Krzysztof Ratajski vs. Stephen Bunting 16/7 “Bunting får…

Krzysztof Ratajski vs. Stephen Bunting 16/7 "Bunting får…

SpelTorsten

Äntligen är World Matchplay i darts igång, sommarens höjdpunkt. Detta är en otroligt kul turnering där de spelar lite längre matcher och de två senaste åren har det blivit rejält med plus under turneringen så här gäller det att vara med. Den spelas från lördag och pågår till nästa söndag.

Det är öppningsmatchen mellan nummer 16 rankade Krzysztof Ratajski och nummer 21 rankade Stephen Bunting jag har hittat ett intressant spel. Ingen av dem har imponerat i det sista men tycker att rutinerade polacken Ratajski varit snäppet bättre och är ute efter revanschs från VM där Bunting drog längsta strået och vann en ytterst dramatisk match. De har två vinster var mot varandra men just detta långa format tror jag passar Ratajski bättre och det har även de senaste årens resultat i just denna tävling visat. Förra året gick han till semifinal där det blev förlust mot Belgiska supertalangen van den Bergh och året innan blev det en kvartsfinal.

Så med tanke på vad de presterat i denna turnering tidigare och att ingen har någon direkt bra form så talar det mesta för att Ratajski ordnar en vinst här och får spela vidare under veckan. Stephen Bunting är riktigt duktig och har han dagen är han problem för vem som helst men tycker ändå att 1.80 på Ratajski är riktigt bra här då han uppenbarligen trivs med dessa långa matcher. Vi har även en liten slant på att Ratajski tar sig hela vägen till final för 41 gånger pengarna och att han vinner sin kvart till 15x. Alla spel på vinnare osv. finner ni på min Twitter. Nu blir det dart en hel vecka så det är bara att glädja oss och hoppas på en repris från förra året då vi gick +85 Units på denna turnering. Håller insatsen nere till medel (5U) då det trots allt är öppningsmatch för turneringen.

SPELET

Krzysztof Ratajski vinner.5/10 Units investeras.Spelet läggs på Bwin

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Krzysztof Ratajski Vinner på Bwin