Luleå-Örebro 31/3 “Storstjärnan i sanslös form – hämtgurka…

Luleå-Örebro 31/3 "Storstjärnan i sanslös form – hämtgurka…

SweHockeyBets

Under torsdagen drar SM-slutspelet i gång på riktigt – kvartsfinalerna går av stapeln och vi riktar in oss på mötet mellan Luleå och Örebro, där vi plockar ut en spelarspecial.

Många höjde på ögonbrynen när Luleå lyckades locka hem Linus Omark från Schweiz inför säsongen. Storstjärnan fick visserligen en tung start i SHL, men har växt ju längre säsongen gått och stod för en sanslös avslutning på säsongen. Eller vad sägs om: 16 poäng på 10 senaste matcherna eller nio poäng på senaste fem?

Forwardsstjärnan har lekstuga och är delaktig i all offensiv för Luleå, såväl i fem mot fem som i powerplay. Nu skruvas nivån upp ytterligare ett snäpp, men Omark har en historik av att växa när det gäller som mest. Det visar inte minst hans statistik från KHL i fjol, då han stod för 12 poäng på sex slutspelsfajter.

Linus Omark att göra poäng i den första kvartsfinalen mot Örebro hittas till 1.50 gånger pengarna. Nej, inget jätteodds jag vet, men jag känner ändå att det finns värde i spelet med tanke på hans form och att Luleå inleder hemma mot Örebro. Lägg därtill att han stått för tre poäng på fyra möten mot närkingarna den här säsongen.

Omark att göra antingen mål eller assist spelas till 1.50 hos Betsson. 4 units investeras.

Lycka till vid rygg!

Spela Linus Omark att göra poäng på Betsson