Mark Madsen vs Vinc Pichel 10/4 “Vi har en…

Mark Madsen vs Vinc Pichel 10/4 "Vi har en…

SpelTorsten

Den danske olympiern Mark “The Olympian” Madsen ska in i buren natten till söndag och kan han fortsätta vara obesegrad?

Mark “The Olympian” Madsen (11-0) är inte vilken MMA-utövare som helst, han var under sin aktiva brottningskarriär en av världens bästa brottare och tog OS-silver 2016 i Rio de Janeiro 2016 (grekisk/romersk stil). “The Olympian” är även obesegrad i MMA och har tre matcher i världens bästa organisation UFC. Jag tycker att det är ett riktigt bra odds på att han vinner denna match mot Vinc “From Hell” Pichel.

Oddset startade på 2.50 och är nu nere i 2.10 men absolut spelbart. Jag tycker helt klart att han ska vara favorit här.

Vinc “From Hell” Pichel (14-2) är inte dålig på något sätt och är riktigt tuffing, man får inte smeknamet “From Hell” utan anledning, med sin skarpa boxning och bra kondition är han ett problem för de flesta i lättviktsdivisionen. Pichel fick kontrakt i UFC genom “dokusåpan” Ultimate Fighter där han tog sig hela vägen till finalen där han förlorade mot Rustam Khabilov på avslut men har gjort det riktigt bra efter det och radat upp vinster. Det är inga unga herrar det här och Pichel börjar närma sig slutet på karriären med sina snart 40 år, Madsen är den yngre av de två med sina 37 år.

MATCHBILD

Det är en klassisk matchning det här med en “grappler” mot en “striker”. Alltså en som använder brottning/Brasiliansk Jiu-Jitsu för att ta matchen ner till backen mot en “striker” som vill hålla matchen stående och använda kombinationer av slag och sparkar. Ni kanske redan har listat ut vem som är vem i denna matchning och oftast är det “grapplern” som får matchen dit han vill med hjälp av nedtagningar och det är precis det jag tror kommer hända här. Madsen med sin brottning kommer pressa och nöta ut Pichel och söka nedtagning efter nedtagning tills han lyckas få ner Pichel, där kommer han fortsätta mata slag tills domaren bryter. Pichel i sin tur kommer vilja hålla matchen stående och använda sin fina boxning något han kommer få otroliga problem med att utföra. Madsen kommer med sin press göra det otroligt svårt för Pichel att hålla matchen stående. Ser man till Pichels två förluster har de kommit mot just brottare. Även om oddset gått ner på Madsen så är det fortfarande otroligt bra värde. Skulle inte förvåna mig om han är favorit innan matchen startar.

SPELET

Mark Madsen vinner8/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Mark Madsen vinner på Betinia