Michael Smith vs. Dirk van Duijvenbode 20/7 “Det kommer gå…

Michael Smith vs. Dirk van Duijvenbode 20/7 "Det kommer gå…

SpelTorsten

Mitt speltips på World Matchplay i dart under onsdagen blir på den sista matchen för kvällen mellan Michael Smith & Dirk van Duijvenbode. Det är två kastare som kastar snabbt och många 180s. DvD (som vi kallar van Duijvenbode i resten av speltipset) är den på touren med högst 180 snitt detta år och Michael Smith ligger på tredje plats på den listan och det är precis 180 spelet vi ska sikta in oss på här.

Michael Smith var riktigt illa ute i första rundan och låg under 4-8 mot Andrew Gilding men lyckades vända och vinna 11-9. Han var inte alls med i matchen i början och kastade nästan inga 180s alls sen lossnade det ordentligt och innan matchen var över så hade han kastat sex stycken. Vilket han minst ska kasta i detta format och på 20 legs. Han bör ligga mellan 6-9st i en så jämn match. Han bör ta med sig det vidare till detta möte och eftersom DvD är en snabb kastare precis som Smith så tror jag det kan komma ännu fler här då det passar han perfekt. Han gillar kasta snabbt och att motståndaren gör det, precis som DvD.

Dirk van Duijvenbode är i riktigt bra form om dagen men var precis som Smith riktigt illa ute i sin match mot Ryan Searle och låg i stort sätt i underläge hela matchen innan han lyckades ta sig tillbaka och bryta vud 8-8 och kastade hem matchen och vann 10-8. Det var mer likheter även i denna match och det var att även DvD hade problem att komma igång med 180 kastandet men slutade tillslut på sju stycken. Hur denna match kommer sluta är svårt att sia om, det beror mycket på vem som får en bra start och sätter några viktiga utgångar och får igång självförtroendet. Även bolagen är oense här och oddsen är jämna med Michael Smith som liten favorit vilket han borde vara med tanke på vad han ändå presterat i karriären. Jag tror på en jämn match här vilket är perfekt för vårat spel.

Jag håller insatsen nere och lägger 4/10 av anledningen att även om jag tror det blir jämt så har båda dessa herrar en förmåga att antingen kasta som en gud eller klappa ihop totalt så det finns en chans att någon drar ifrån och att det då blir svårt att få in spelet. Men det borde bli en jämn tillställning då de statiskt sett detta år är väldigt lika. Inbördes har Smith en fördel med 4/6 vunna och den gången de spelade ett liknande format vann DvD 10-8 så tänker att det blir något liknande denna gång och kanske går distansen ut.

Startar 23:00

Båda kastar sex eller fler 180s4/10 Units investerasSpelet läggs på Betfair

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Båda kastar sex eller fler 180s på Betfair