Micky Gall – Mike Malott 10/4 “Fint odds på Mickey Gall”

Micky Gall – Mike Malott 10/4 "Fint odds på Mickey Gall"

Fritz Tippar

UFC 273
Tidigt på detta kort har vi en fight mellan Mickey Gall och Mike Malott.

Mike Malott
30 årige Mike Malott gör debut i UFC. Han har ett record på 7-1-1. Hans senaste vinst kommer ifrån Dana Whites contender series där han vann via submission efter 39 sekunder. Han belönades med ett kontrakt i UFC direkt och gör alltså nu sin debut för organisationen.

Mickey Gall
Har fightats i UFC sedan 2016. Han har inte ett direkt imponerande facit hittills i karriären. 7 vinster, 4 förluster har det blivit. Han har dock fått möta bra UFC motstånd den senaste tiden. Han har vunnit 2 av sina 4 senaste fighter.

Tips
Debut i UFC som 30 åring och kastas in i hetluften direkt, Jag tror att detta blir ett för stort steg för Mike Malott. Han har vunnit 4 av sina 7 vinster på submission men möter nu en Mickey Gall med svart bälte i jiujitsu. Endast en av hans 9 fighter har gått till domslut och det tror jag kan vara till en stor nackdel om denna fight går längre än första ronden.

Att Mickey Gall är så stor underdog i denna fight tycker jag är lite konstigt då han har mer rutin och mött bättre motstånd än Malott. Mickey Gall vinst spelas till 2.65 på Unibet. Det spelet lirar jag, om jag måste tippa på en utgång så säger jag Gall via domslut. 4/10 units.

Spela Mickey Gall vinner på Unibet