Nick Kyrgios vs. Stefanos Tsitsipas 2/7 “Tennisens “Bad…

Nick Kyrgios vs. Stefanos Tsitsipas 2/7 "Tennisens "Bad…

SpelTorsten

Vilken sextondel vi har framför oss i Wimbledon, inte omöjligt att vi ser någon av dessa två i en final nästa vecka. Det är så mycket talang på planen när dessa två möts och är den match i Wimbledon jag sett mest fram emot.

Vi vet aldrig vad vi får från den talangfulla Kyrgios. Skäller han inte på domaren eller bollkallen så spottar han på en åskådare, skandalerna är många och nästan alltid någon incident varje match. Kyrgios talang är det inget snack om, han besitter en gudabenådad serv och hårda grundslag. En bollbegåvning utan dess like men tyvärr har hans framfart och utveckling inte gått åt det hållet man kunnat önska. Han vägrar spela på grus, tycker det är helt värdelöst. Gräs däremot älskar han och han har många fina resultat på underlaget. Det är meste huvudet och det psykiska som spelar honom ett spratt i matcherna och han hittar alltid någon att klaga på. Han har dessutom ingen coach.

Tsitsipas har vuxit på gräset från att vara ganska medioker på underlaget med tanke på sin världsranking som nummer fem och hade inga större framgångar på underlaget förrän i år och kommer till Wimbledon från en ATP seger i Mallorca. Han har verkligen spelat in sig på gräset och i Wimbledon är det lite långsammare än i Halle, Tyskland där han mötte Kyrgios för några veckor sedan och förlorade.

Nu är det andra förutsättningar och båda är i bra form men Tsitsipas är den mentalt starkare här och att det dessutom är fem set gynnar nog Kyrgios som är mer rutinerad i dessa sammanhang med sin framfart senaste åren. Det är inget snack om att Kyrgios är den större talangen och bollbegåvningen av de två men det räcker inte. Tsitsipas rutin och backhand slice kommer avgöra denna drabbning och jag är beredd att trycka dit åtta units på greken.

SPELET

Stefanos Tsitsipas vinner.8/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Stefanos Tsitsipas vinner på LeoVegas