Nottingham flyttas upp 29/5 “Ohh pump it up, Forest going…

Nottingham flyttas upp 29/5 "Ohh pump it up, Forest going…

Fritz Tippar

Dags för play-off i The Championship. Ett underbart kval som oftast blir väldigt underhållande. Extremt mycket står på spel för dessa 4 lag då en Premier League plats sägs vara värd mer en 1 miljard.

Lagen som tagit sig till play-off är Huddersfield, Sheffield United, Nottingham och Luton. Huddersfield möter Luton i ena semifinal medan Nottingham och Sheff U spelar den andra.

Luton har blandat väldigt mycket på slutet och förlorade nyligen med hela 7-0 mot Fulham. Sheff U säkrade avancemang till play-off i sista omgången medan Huddersfield och Nottingham redan var klara för Play-off inför den sista omgången.

Laget med mest momentum är enligt mig Nottingham, de har en otrolig form och gjorde det även väldigt bra i FA-Cupen, vilket kan ha gett en del rutin inför detta Play-off. Jag tror på Nottingham och Huddersfield i final där Nottingham drar det längsta stråt och tar sig tillbaka till Premier League för första gången på 22 år.

Tips
Jag spelar Nottingham Forest gå upp till Premier League på till 2.75 gånger såsen. Spelet hittar ni på Unibet under vinnarspel i Championship. 8/10 units blir insatsen på detta

Tänk på att detta spel inte avgörs förens söndagen den 29e maj.

Spela Lag flyttas upp – Nottingham på Unibet